Maffia & Gangster

Bekijk de 79 producten

of navigeer verder via onderstaande categorieën.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Online maffia kleding kopen

Heb jij ook aan de buis gekluisterd gezeten tijdens de film The Godfather? Deze klassieker uit de jaren zeventig heeft zeker betrekking op de carnavalskleding die valt onder de categorie Maffia & Gangster. Met onze maffia kleding en gangster kleding voel jij je een echte Don Corleone. Kies voor een prachtig en chique Gangster kostuum of de echte Maffia kleding. Jij kiest welk pak jou de baas van de onderwereld maakt.

Maffia hoed en overige accessoires

De Gangster kleding die je op onze webshop bestelt laat er geen enkele twijfel over bestaan: je bent een echte Italiaanse gangster. Pas echter wel op voor de special cops in een S.W.A.T. kostuum. Zij zijn tijdens carnaval altijd op zoek naar gevreesde en gezochte maffiosi. Het waren de tijden van het uiterlijke vertoon. Macht en geld waren in die tijd je visitekaartjes. Kies je voor onze maffia kleding of gangster kleding, dan moet je ook zeker de bijbehorende accessoires aanschaffen. Deze maffia hoed en deze gangster hoed maken je outfit namelijk compleet. Geniet ervan!

Gangster kleding voor dames en heren

Maak je gangster kleding compleet met bijbehorende gouden accessoires. Kies voor een luxueuze gouden ketting en laat aan de buitenstaanders op het carnavalsfeest zien hoe goed jij in de slappe was zit. De maffia kleding en gangster kleding op onze site neemt je direct mee naar halverwege de vorige eeuw. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Wij hebben allerlei kostuums op voorraad en kunnen daarom een snelle levering garanderen. Onze klanten waarderen die betrouwbare service en daarom scoor je je carnavalskleding altijd via carnavalskleding.nl