Beroepen & Hobby's

2146 producten gevonden

Bekijk alle producten in deze categorie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Legerkleding kopen

Lijkt het je niks om uitgezonden te worden naar Afghanistan? Met carnaval kan je je toch een dag in het leven van een militair wanen. Carnavalskleding.nl biedt een ruim assortiment legerkleding. Met een legerbroek, legershirt of een compleet legerpak tijger jij als een soldaat over de grond door de carnavalstent. Naast legerkleding hebben we ook andere camouflage kleding. Vergeet niet om de bijbehorende leger accessoires ook even te bekijken en waar nodig te bestellen. Een mooi geweer, kogelriem of de juiste schmink.

Piraten kostuum

Pirates of the Caribbean is jouw favoriete film en dus wil je met carnaval verkleed als piraat. Je wilt je schminken als een piraat en een compleet piraten kostuum dragen. Dan ben je bij carnavalskleding.nl aan het juiste adres. Ook voor de vrouwelijke piraat bieden wij complete piratenpakken. Met bijbehorende accessoires kun je je laten schminken en scoor je alle instrumenten die nodig zijn om de piraat uit te hangen. Succes gegarandeerd.

Politie pak voor carnaval

Natuurlijk hebben we ook voor alle heren en dames die gek zijn op macht passende kostuums. Speciaal voor hen hebben we Politie, S.W.A.T. & Boevenkostuums. Schrijf jij een bon uit voor voorkruipers bij de bar of sla jij die aantrekkelijke gangster in de boeien? Met een politie pak of een compleet politie-uniform heb jij de leiding over de mede carnavalsvierders. Als je de kroeg echt wilt bestormen raden wij een SWAT kostuum aan met bijbehorende SWAT pet. Als speciaal opgeleide agent ben jij van alle markten thuis.