Feesthoedjes

481 producten gevonden

Bekijk alle producten in deze categorie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Op zoek naar een bolhoed?

In het midden van de twintigste eeuw was de bolhoed voor zakenlieden in Londen een bijna onmisbaar kledingstuk, samen met de paraplu. Speciaal voor jou hebben wij een groot aantal bolhoeden in onze collectie opgenomen voor het komende carnavalsfeest. Je kent ongetwijfeld Charlie Chaplin, het boegbeeld van de bolhoed. Wist je dat in Zeeland de bolhoed behoorde tot de klederdracht van de man?

Online stoere cowboyhoed bestellen

Hoeden zijn er in allerlei soorten en maten. Voor elk carnavalsoutfit is bijna wel een hoed te bedenken. Wat dacht je van de stoere cowboyhoed? Die is er voor de jonge en de oude carnavalsvierders. De cowboyhoed is elk jaar rond carnavalstijd de meest verkochte hoed binnen onze shop. En dat snappen wij heel goed, aangezien deze hoed altijd comfortabel zit en tegen een scherpe prijs te verkrijgen is.

Breed assortiment feesthoedjes

De kans is groot dat je nog nooit zoveel feesthoedjes bij elkaar hebt gezien als in de webshop van carnavalskleding.nl. Stoffen hoeden, stro hoeden, vilt hoeden, plastic hoeden. Je kunt het zo gek niet bedenken. En ook nog eens tegen gegarandeerd een scherpe prijs. Vier je morgen feest en ben je nog op zoek naar een geschikte feesthoed? Geen probleem met onze gigantische voorraad feesthoedjes. Daar hoeft het feest niet om afgeblazen te worden.