Sinterklaas kostuum

6 producten gevonden

Sinterklaaspak kopen

Zie de maan schijnt door de bomen. Makkers staakt uw wild geraas. ‘t Heerlijk avondje is gekomen, ‘t avondje van Sinterklaas. Het leukste en gezelligste feest van het jaar staat weer voor de deur: Sinterklaas. Zorg ervoor dat de daken vrij zijn van sneeuw en ijzel om de Sint en zijn Pieten vrije doorgang te verlenen. Ook dit jaar wordt er weer lustig met pakjes en pepernoten gestrooid. Ben je zelf op zoek naar een sinterklaaspak? Omdat je carnaval gaat vieren of een vrijgezellenfeest hebt? Dat komt mooi uit, aangezien wij een prachtig sinterklaas kostuum voor jou in onze webshop hebben. Kijk snel!

Op zoek naar een mijter voor sinterklaas?

Als we aan de Sint denken dan hebben we allemaal die oude man met witte baard en haren, rode mijter en mantel voor de geest. Hij rijdt op een witte schimmel en heeft één of meerdere helpers, de Pieten. Vooral de mijter mag niet ontbreken als je besluit om als Sinterklaas verkleed te gaan. Verder is de staf een belangrijk onderdeel van het sinterklaaspak. De staf en de witte handschoenen zijn uiteraard ook te vinden in onze shop.

Online sinterklaas kostuum bestellen

Wij van carnavalskleding.nl houden niet van half werk en bieden je daarom een compleet pakket aan. Het sinterklaas kostuum bestaat uit een gewaad, riem, stola, cape en mijter. Je hoeft zelf alleen nog maar een staf en witte handschoenen te bestellen en klaas is Kees. Wij zijn er niet alleen voor jouw carnavalskleding, voor elke gelegenheid of verkleedpartij ben je bij ons aan het juiste adres. Dat we over een gigantische voorraad beschikken en daarom snel kunnen leveren, wordt gewaardeerd door onze klanten.