• Large assortment: 1,500+ suites

  Large assortment: 1,500+ suites

 • Ordered before 20:00, delivered tomorrow

  Ordered before 20:00, delivered tomorrow

 • Free shipping on orders from € 49.95

  Free shipping on orders from € 49.95

 • Extra discount if you order as a group

  Extra discount if you order as a group

Politie jurkjes

Filter on
39 Items
39 Items

Politie jurkje voor carnaval

Ga dit jaar verkleed als politie agente tijdens carnaval en zoek hier je politie jurkje uit! Ga jij voor kort en sexy of een stoer jurkje? Binnen ons ruime assortiment heb je de keuze uit politie jurken voor vrouwen en meisjes. Maak je outfit helemaal af met onze politie accessoires voor carnaval of een themafeestje. Laat zien dat jij klaar bent om alle boeven op te pakken!

Politie jurkje voor meisjes

Politie is een ware themaklassieker voor carnaval of een themafeestje. Ook op verkleedpartijen doet politie en boefje het altijd erg goed. Naast boevenpakken hebben wij ook leuke politie jurkjes voor meiden! Van politie hulpje tot stoere FBI-agent, jong of oud, die pet past ons allemaal! Of ga samen met je dochter als duo verkleed en ga samen op boevenjacht. Tijd om een onvergetelijk feest te vieren!

Politie jurk bestellen

Een vrouwelijke politieagent is niet bang om de dieven in de boeien te slaan. Maar wil er tijdens carnaval ook wel goed uit te zien. Daarom hebben wij een grote collectie sexy politie jurkjes voor vrouwen. Een agente hoeft niet altijd een jurkje te dragen. Wij hebben voor stoere vrouwen ook gave politie catsuits en swat kostuums. Binnen ons ruime assortiment kun je echt alle kanten op!