• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Piraten & Vikingen

Filter op
Items 55 - 108 of 590
Pagina 2 van 11
Items 55 - 108 of 590
Pagina 2 van 11

Piraten kostuum heren

Dit waren de heersers over de zeeen: de piraten en de Vikingen. De sterke Vikingen uit Scandinavie waren altijd de baas in hun gebied en zijn te herkennen aan hun brute uiterlijk, donkere en warme kleding en forse wapens. De film Pirates of the Caribbean heb je inmiddels al twintig keer gezien en je wil ook voor carnaval een piraten kostuum. Dan ben je bij carnavalskleding.nl aan het juiste adres. Zo hebben wij een Jack Sparrow kostuum waarmee jij orders aan je bemanning geeft.

Viking helm kopen

Ga je liever als Viking verkleed tijdens carnaval? Geen probleem. Als jij tijdens carnaval in je Viking kostuum verkleed gaat maak je ongetwijfeld een stoere indruk: jij bent klaar voor een geweldig carnavalsfeest. De viking helm is jaarlijks een goed verkocht product in onze webshop. Naast de viking helm een ruim assortiment aan Viking kleding, heeft carnavalskleding.nl ook voor jou verschillende Piratenpakken voor heren. Onze piratenkleding is geschikt voor alle leeftijden, mannen, vrouwen en kinderen. Via onze webshop ga je binnen enkele muisklikken met je hele familie als stoere of sexy piraat op pad tijdens het carnaval. Ga je verkleed als kapitein van het piratenschip of kies je voor een piratenpak uit de koloniale periode?

Piraat schminken voor carnaval

Heel leuk een piraten kostuum, maar zonder de schmink die geschikt is voor een piraat hoor je er natuurlijk niet bij. Kijk voor alle accessoires die je moet hebben als je verkleed gaat als piraat ook even rond in onze uitgebreide webshop. Het piraten zwaard en het piraten ooglapje mogen uiteraard niet ontbreken. Carnavalskleding.nl heeft alle piraten feestartikelen op voorraad, waardoor het de volgende dag nog bij je thuis op de deurmat ligt en je kunt genieten van je aankoop.