Piraten kleding

383 producten gevonden

Bekijk alle producten in deze categorie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Piraten kleding kopen voor carnaval

Ga jij bij het aankomende carnavalsfeest verkleed als piraat? Al jaren zien we een grote groep carnavalsvierders die zich verkleed met het thema piraat. Dat is natuurlijk heel logisch, piraat zijn met carnaval is nou eenmaal hartstikke leuk! Ga jij in de piraten kleding van carnavalskleding.nl naar het carnaval? Succes verzekerd! Wij hebben een zeer ruim assortiment piraten kleding. Je kunt je helemaal uitleven in de meest originele, echt lijkende piraten kleding. Welk piratenpak kies jij om een geweldige indruk achter te laten op je mede carnavalsvierders? Zwaai de scepter over je piraten en dekmannen in een mooie zwart kapiteinspak. Schrob het dek onderdaan! Geheel met bijpassend zwart piratenpistool ben jij de echte kapitein der zeven zeeën.

Op zoek naar een Jack Sparrow kostuum?

Natuurlijk is carnaval ook een familiefeest en vinden alle kinderen het geweldig om verkleed naar het leukste feest van het jaar te gaan. Als kinderen aan piraten denken, schiet de naam van Jack Sparrow het eerst door het hoofd. En laten wij nou net een origineel Jack Sparrow kostuum in onze collectie hebben. De jongens gaan in een superstoer piraten kostuum waarin ze de held van het feest zijn en de meisjes kiezen voor een carriere als piratenmeisje met een stoere piraat pakje.

Piraten kostuum kopen

Ben jij helemaal klaar voor een carnavalstijd als heerser over de zeeen? Jij bent de nieuwe Jack Sparrow in jouw geweldige piraten kostuum. Enter alle kroegen tijdens carnaval en versla de landrotten voor een plekje aan de bar. Carnaval wordt pas echt jouw feest als je jouw plekje aan de bar verdedigt met jouw piratenzwaard. Een fantastisch carnavalsfeest begint voor jou als dame, met een pvrouwen piraten kostuum van carnavalskleding.nl. Wij hebben gegarandeerd het perfecte carnavalskostuum voor jou.

Schminken als een piraat

Natuurlijk mag een bijpassend piratenzwaard en ooglap niet ontbreken bij jouw outfit. Ook als je je wilt schminken als een piraat ben je bij ons aan het juiste adres. Zonder schmink kun je echt de tent niet in. Kies jouw accessoires voor het carnavalsfeest uit ons ruime assortiment. Wij hebben gegarandeerd de laagste prijs en altijd snelle levering. Veel plezier op onze webshop!