Safari & Padvinder

Bekijk de 18 producten

of navigeer verder via onderstaande categorieën.

Safari kostuum voor carnaval bestellen

In een safari kostuum voor carnaval kun je op jacht naar allerlei wilde dieren of zorg je er tijdens Cowboys en Indianen voor dat jij het stralende middelpunt bent. Zoek je naar het kostuum voor een safari man of juist voor een safari meisje? Je hebt online de keuze uit verschillende safari pakjes en kostuums. Je zorgt er met de safari kleding voor carnaval voor dat je op een bijzondere manier voor de dag kunt komen, alsof je midden in Afrika zit en je op het punt staat de Big Five te spotten.

Safari kleding voor carnaval

Wil je safari kleding voor carnaval bestellen? Je hebt de keuze uit complete outfits of de verschillende accessoires die er beschikbaar zijn. Ben je binnen het safari kostuum bijvoorbeeld op zoek naar de hoed van een ontdekkingsreiziger of heb je altijd al eens een baard met snor willen hebben? Bekijk ook onze padvinder kostuums, die hier natuurlijk sterk mee te maken hebben. Van een compleet safari pakje tot aan de leuke accessoires, je kunt er op je gemak doorheen bladeren.

Padvinder kostuum kopen

Wil je een padvinder kostuum kopen of wil je vanuit de safari zo naar carnaval? Je kunt online een safari kostuum bestellen of er met de safari accessoires voor zorgen dat je zonder problemen de mooiste dieren van carnaval kunt spotten. Bekijk daarnaast bijvoorbeeld ook het astronauten kostuum en het safari outfit, waarmee je een goed beeld krijgt van ons brede assortiment aan carnavalskleding dat er beschikbaar is.