SWAT kostuum

Sorteer op
Tactische SWAT bril

Tactische SWAT bril

€ 10,95
icon truck Op voorraad

Gerelateerde Categorieën

Pagina
Pagina 2 van 2

SWAT kostuum voor carnaval

Een stoer SWAT kostuum voor carnaval bestellen? Je hebt de keuze uit verschillende SWAT kostuums, zowel voor dames als heren. Maar ook voor de kleintjes hebben we leuke swat kostuums voor kinderen. Een SWAT outfit zorgt voor een stoere verschijning. Vooral wanneer je daar ook de juiste wapens bij draagt of je juist sexy voor de dag durft te komen. Zoek je naar een SWAT jurkje of wellicht een SWAT vest voor carnaval? Je kunt die eenvoudig online bestellen, zodat jij de dienst uit maakt of je gewoon indruk op je vrienden kunt maken tijdens carnaval.

SWAT kostuum voor dames

Ben je specifiek op zoek naar een SWAT kostuum voor dames, waarmee je de mannen het hoofd op hol kunt brengen of je ze juist goed onder de knie kunt krijgen? De sexy SWAT kostuums vormen dan een goede keuze, net als de SWAT vesten waarmee je aan kunt geven dat het je menens is. Je kunt in een SWAT kostuum naar carnaval en daarmee indruk maken op de anderen. Als ware SWAT tijdens carnaval zal je merken dat anderen toch net even wat verder bij je vandaan blijven.

Met een SWAT vest naar carnaval

Zoek je als man naar een SWAT vest voor carnaval of wellicht een compleet SWAT kostuum waarmee je indruk op de dames kunt maken? Voeg een geweer en een bivakmuts toe aan je SWAT kostuum, zodat je een verpletterende indruk kunt maken en bovendien niemand je zal herkennen. Bekijk daarnaast bijvoorbeeld ook het politie kostuum en onze andere carnavalskleding op het gebied van SWAT, boeven en politie. Wij zorgen voor een vlotte verzending.