• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Jaren 80 & 90 kleding

Filter op
Items 55 - 108 of 427
Pagina 2 van 8
Items 55 - 108 of 427
Pagina 2 van 8

Op zoek naar jaren 80 kleding?

Als je aan de jaren 80 denkt, dan denk je aan de extreem foute muziek, New Kids Turbo en foute kleding. Die foute jaren 80 kleding hebben wij weten te bemachtigen. We hebben de beste 80’s kleding uitgezocht en die vind je in onze webshop. 'Get into the groove' op de muziek van Madonna, Guns 'n Roses, Michael Jackson en nog vele andere sterren. Zowel voor heren als vrouwen hebben wij jaren 80 kleding op voorraad. Kijk ook direct voor bijpassende goedkope glimmende schoenen en je outfit is compleet. De 80 & 90 party kan wat jou betreft beginnen.

Online jaren 90 kleding bestellen

Qua kleding was de jaren 90 vaak heel basic: een overhemd met een spijkerbroek of een baggybroek met een naveltruitje voor de dames. Je kunt zelf een oude spijkerbroek uit de kast trekken en combineren met een oversized (liefst gebreide) trui. Natuurlijk is het ook mogelijk om kleding uit de jaren 90 aan te schaffen via carnavalskleding.nl. Naast enkele echt typische 90's-kledingstukken verkopen wij ook de kleding van bekende mensen uit bijvoorbeeld TV-series uit de jaren 90.

Breed assortiment kleding uit de jaren 80

Heb jij ook die geweldige film Scarface gezien? 'Say hello to my little friend'. Geheel met bijpassend wit gangster kostuum met rode blouse en pochet ben jij in één klap Tony Montana. De kleding uit de jaren 80 van carnavalskleding.nl hebben we ruim op voorraad en kunnen we daarom snel leveren. Bekijk in onze webshop alle kleding uit de jaren 80 en maak jouw keuze voor het komende carnavalsfeest of themafeest. Wij zeggen niet voor niets; carnavalskleding.nl, dé webshop op het gebied van carnavalskleding en accessoires.