Hannibal Lecter kostuum

Sorteer op
#1
Beschermmasker kannibaal

Beschermmasker kannibaal

€ 3,75
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Hannibal Lecter kostuum voor de rol van slechterik

Wil je het ultieme kwaad uitbeelden, kies dan een Hannibal Lecter kostuum uit. Hierin zet je je beste beentje voor tijdens een Halloween party of themafeest en zie je eruit als iemand die anderen met huid en haar kan verslinden. Verkleed in een Hannibal Lecter jumpsuit heb je niet veel werk aan je outfit, maar ga je wel voor een maximaal effect. Trek je gestoorde patiënt kostuum aan, zet je Hannibal Lecter masker op en laat iedereen huiveren in je rol van psychiater-kannibaal!

Bebloede Hannibal Lecter outfits

Onze Hannibal kostuums zijn dwangbuis kostuums met een jasje dat de bewegingsvrijheid van je handen en armen beperkt. Hiermee zie je eruit als een psychopaat die net ontsnapt is uit de inrichting. Ben jij van plan om los te gaan op een feestje, dan mag je je armen best losmaken uit je dwangbuis jasje. Bestel voor een extra bloederig effect een flesje nep bloed, dat je over je handen en je gezicht uitsmeert. Zo kan je als een doorgedraaide Hannibal Lecter Halloween of carnaval vieren.

Hannibal cosplay maskers

Een outfit is pas compleet met de juiste kleding accessoires. Een goed lijkende Hannibal Lecter outfit maak je af met een beschermend masker voor je gezicht. Als de mond van moordenaar Hannibal niet bedekt is, dan zou hij namelijk iedereen kunnen bijten die bij hem in de buurt komt. Met de halfmaskers uit ons assortiment bedek je de onderkant van je gezicht, waardoor je een duistere uitstraling krijgt en vrijwel onherkenbaar bent.

Alle Hannibal Halloween accessoires die je nodig hebt

Ga je als Hannibal the Cannibal Halloween vieren, dan vind je bij onze psychopaten en moordenaars kostuums talloze accessoires voor deze populaire slechterik. Om je uitstraling nog bloedstollender te maken hebben wij bijvoorbeeld pruiken met verwilderd haar, bebloede messen en nep wonden. Gaat je vriend met je mee naar een horrorfeest en draagt hij een Texas Chainsaw kostuum? Dan heeft hij een uiteraard een bebloede nep kettingzaag nodig.

Hannibal Lecter jumpsuit kopen op Carnavalskleding.nl

Of je nu een Hannibal kostuum of een ander opzienbarend film kostuum nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je het gewenste carnavalspak zo spoedig mogelijk bij je thuis ontvangt. Mocht je dwangbuispak toch te strak zitten, dan mag je het zonder problemen binnen twee weken terugzenden. Voor advies over je keuze voor een kostuum kan je contact opnemen met de klantenservice. Die beantwoordt je vraag vaak binnen een uur. Kruip met een Hannibal Lecter kostuum binnenkort in de huid van je favoriete antiheld. Hiervoor hoef je geen lever met tuinbonen te eten!