Pruiken carnaval

983 producten gevonden

Bekijk alle producten in deze categorie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Feest pruiken voor Carnaval?

Als je op zoek bent naar feestpruiken voor carnaval dan zit je bij ons goed. We bieden meer dan 1.000 verschillende pruiken aan dus bij ons vind je voor ieder thema de geschikte pruik. We hebben deze categorie met pruiken ingedeeld met filters zodat je makkelijk jouw gewenste stijl kunt vinden. Zo hebben we Afro pruiken zodat je als Rasta man verkleed kan gaan, kan je er gemakkelijk voor kiezen om voor een korte pruik of juist een lange pruik te gaan. En tot slot hebben we de haarextensies en pruiken waarbij het lijkt alsof je een kaal hoofd hebt.

Goedkope pruiken kopen?

Feestjes als Carnaval en Halloween zijn natuurlijk al duur genoeg met de consumpties en het kostuum dat je draagt, een goedkope pruik is daar door natuurlijk zeer wenselijk. Gelukkig vind je bij ons voldoende goedkope carnavalspruiken zodat je ook met een laag budget je outfit helemaal af kunt maken. Of je nou kiest voor een afro pruik, een blonde pruik of een oma pruik bij ons kan je deze allemaal goedkoop kopen en heb je tevens de laagste prijs garantie.

Gekleurde feestpruiken voor dames en heren

Zoals gezegd kan je bij ons makkelijk op het type pruik, bijvoorbeeld lang of kort filteren maar we hebben ook al onze pruiken voorzien van een kleur. Dus is het daardoor ook mogelijk om op kleur te filteren. Zo kan je makkelijk je favoriete rode, roze of zwarte pruik kiezen. Maar uiteraard bieden we ook blauwe en grijze pruiken aan. Eigenlijk hebben we alle kleuren van de regenboog aan feestpruiken in ons assortiment. Door gebruik te maken van onze handige filters kan je vandaag al je favoriete pruik makkelijk bestellen en doe je dit voor 20:00? Dan draag jij morgen al je nieuwe coupe!

Dames pruiken kopen?

Weet jij al zeker dat je een dames pruik wilt kopen? Gebruik dan de filter aan de linke kant om alleen pruiken te tonen die geschikt zijn voor dames. Hiermee maak je de selectie aan pruiken al een stuk specifieker en is het makkelijker om jouw perfecte dames pruik te vinden. Ga jij voor een pruik met lang haar of ga je voor een kort pittig huisvrouw kapseltje? Tevens kan je simpel bij de filter kenmerken kiezen voor pruiken met stijl haar of er juist voor kiezen om alle pruiken met krullen te bekijken. Er zitten echter nog veel meer opties in zoals bijvoorbeeld alle pruiken met een knoet of een staart, ook deze bekijk je makkelijk in 1 overzicht.

Een Rasta Heren pruik bestellen?

We zien vaak dat heren voor een Rasta pruik kiezen maar we hebben natuurlijk nog veel meer heren pruiken. Gebruik wederom het filter aan de linkerkant in deze categorie om al onze mannen pruiken te bekijken. Ga je voor een mooie gekleurde feestpruik of neem je een gave dreadlocks pruik. Een ding is zeker, bij ons vind jij gegarandeerd de juist pruik voor de juiste prijs. Zoals gezegd hebben we namelijk zelfs de kenmerken van de pruiken filterbaar gemaakt. Hiermee kan je makkelijk kiezen voor een pruik met een hanekam en filter je gemakkelijk op alle pruiken met dreadlocks.