Hannibal Lecter masker

Sorteer op
#1
Beschermmasker kannibaal

Beschermmasker kannibaal

€ 3,75
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Hannibal Lecter masker voor Halloween

Ben je een fan van Anthony Hopkins, ga dan voor een Hannibal Lecter masker. Wij hebben Hannibal maskers die perfect passen bij Hannibal the Cannibal. Deze psychopaat uit de bekende films Silence of the Lambs, Hannibal en Red Dragon is een hoogbegaafde psychiater, die echter negen mensen ombrengt. Hiervan eet hij vaak de lever en zwezerik op. Heb je al trek gekregen? Doe dan je Hannibal Lecter kostuum aan en zet je masker op, dan kan je niemand bijten!

Beschermende Hannibal maskers voor psychopaten

Een themafeest waar de gasten film kostuums dragen van horrorpersonages, een Halloween party, carnaval. Er zijn gelegenheden genoeg waarbij je een Hannibal Lecter gezichtsmasker kan dragen. Onze halfmaskers bedekken de onderzijde van je gezicht, net als het masker dat Anthony Hopkins draagt in Silence of the Lambs. De neus is bedekt en voor de mond zit een traliewerk. Hoe sinister wil je het hebben?

In bedwang met Hannibal Lecter kostuums

Met een mond-neusmasker van Hannibal zie je er afschrikwekkend uit. Om je metamorfose tot de kannibaal-psychiater compleet te maken, hebben wij Hannibal Lecter dwangbuis kostuums die je armen en handen in bedwang houden. Zoek een shirt met broek en masker uit of ga voor een pak uit één stuk met een Hannibal jumpsuit met een rits. Met nep bloed voeg je extra bloedspetters toe en ga je voor een maximaal effect.

Andere maskers voor een schrikeffect

Voor een griezelfeest is een eng masker ideaal. De andere gasten van het feestje kunnen namelijk nauwelijks zien wie je bent, wat zorgt voor een sinister effect. Vind je een masker van Hannibal cool, laat je dan ook inspireren door onze horror maskers. Een andere beroemdheid uit de wereld van de horrorfilms is moordenaar Jason Voorhees met zijn hockeymasker. Met een Jason Voorhees masker en een bebloede nep bijl in je hand zullen alle ogen op je gericht zijn, dat is zeker.

Hannibal masker kopen op Carnavalskleding.nl

Heb je al een kannibaal masker uitgezocht of ga je liever voor een ander Halloween masker? Met onze maskers en kostuums kan je eenvoudig in de huid kruipen van beroemdheden uit films, games en muziek. Onze kleding en accessoires zijn voordelig en komen snel jouw kant op. Wij staan namelijk voor een goede service en hebben talloze klanten naar tevredenheid geholpen met hun favoriete kostuum. Ga jij de rol spelen van een van de bekendste seriemoordenaars en antihelden? Bezorg iedereen rillingen met jouw Hannibal Lecter masker!