Clownspak

Bekijk de 151 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Online clownspak kopen

Het is altijd lachen, gieren, brullen met die clowns. Deze grappenmakers zag je oorspronkelijk veelal in circussen over de gehele wereld, maar zo langzamerhand zie je er ongeveer net zoveel tijdens het carnavalsfeest. Met het clownspak van carnavalskleding.nl steel jij de show in de feesttent. Compleet met rode clownsneus ben je zonder twijfel de grote smaakmaker. De clown is al jarenlang een begrip voor iedereen en maakt iedereen aan het lachen. De plaaggeest wordt even vergeten met dit prachtige clownspak.

Clown masker en overige accessoires

Natuurlijk is je clownspak niet compleet zonder bijbehorende accessoires. Wat dacht je van een hoge hoed of een grote, foute strik. Een beetje schmink op je gezicht en je zal niet van echt te onderscheiden zijn. Een clown masker is ook razend populair, net zoals clown schoenen. De accessoires die je aanschaft zijn minstens net zo belangrijk als je clownspak.

Op zoek naar een clown kostuum?

Carnaval is een feest voor de gehele familie en daarom hebben wij dan ook een ruim assortiment carnavalskleding voor alle leeftijden. De dames kiezen bijvoorbeeld voor een lekker fleurig dames clown kostuum, terwijl de kinderen heerlijk kunnen feesten in een clownspak voor kinderen. Zelfs de allerjongsten, eventueel mee in buggy in het feestgedruis, kunnen een pak uitkiezen bij carnavalskleding.nl. Ook baby clown kostuums zijn speciaal voor hen in voorraad. Kies voor een fantastisch clownspak voor het aanstaande carnavalsfeest. Je bent zeker de leukste van de tent. Jouw kleding en accessoires bestel je gemakkelijk en snel via carnavalskleding.nl.