Killer clown kostuum

Bekijk de 82 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Killer clown kostuum voor Halloween

Een killer clown kostuum voor Halloween bestellen, waarmee je anderen helemaal gek kunt maken? Laat je anderen graag schrikken of heb je zelf een voorliefde voor enge clowns? De killer clown valt niet weg te denken bij Halloween, waardoor je daarmee een uitstekende keuze maakt. Wat dacht je van een enge rood met zwarte nar of een Franse terror clown? Je kunt verkleed met een chucky masker of er met een ander horror masker voor zorgen dat je anderen flink aan het schrikken kunt maken. Tijdens Halloween 2019 is de IT clown Pennywise natuurlijk helemaal actueel om te dragen. Gezien het feit dat in september de nieuwe film IT2 in de bioscopen te zien is raden wij een IT kostuum zeker aan.

Naar Halloween als killer clown

Wil je naar Halloween als killer clown en zoek je naar een volledig kostuum of wil je er met de verschillende accessoires zelf voor zorgen dat je op een angstaanjagende wijze voor de dag kunt komen? Wat je in ieder geval nodig hebt is een masker, bij voorkeur in combinatie met fel gekleurd haar. Zorg ervoor dat er nog wat bloedspetters op je gezicht zitten of presenteer een bek vol grote tanden waarmee je dreigt de ander te kunnen bijten. Je kunt verschillende kanten op met het killer clown kostuum, feit is dat je de ander de schrik van z'n leven zal bezorgen. En met nog een beetje extra halloween schmink & makeup op zorg je er helemaal voor dat mensen doodsangsten uit zullen stralen.

Killer clown voor Halloween

De killer clown is voor Halloween uitstekend geschikt, al kun je er daarnaast ook tijdens carnaval en andere feesten goed gebruik van maken. Komt Halloween eraan en zoek je nog naar een angstaanjagende outfit? De killer clown voor Halloween is dan goed geschikt, wij zorgen voor een kostuum waarmee je een verpletterende indruk maakt. Bekijk daarnaast ook onze Halloween accessoires om de ruimte aan te kleden en bijvoorbeeld onze gothic carnaval outfits. Toch liever een iets minder eng kostuum, kijk dan eens rond bij onze carnavalskleding voor heren, er is genoeg keus. We bezorgen altijd vlot, dus bestel je Halloween outfit direct online.