Zebra masker

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zebra masker voor een gezellig feestje

Wil je de wereld eens door de ogen van een zebra bekijken, ga dan voor een zebra masker. Wij hebben diverse maskers van een zebra voor kinderen en voor volwassenen. Het zwart met witte streeppatroon van de zebra zou mogelijk de vijand van de zebra, de leeuw, in verwarring brengen. Als jij een zebramasker opzet, heb je gelukkig geen vijanden: iedereen wil vrienden met je zijn, als je een zebrapak of een masker van dit sociale dier draagt!

Wit met zwart masker van een zebra

De zebra behoort tot de paardachtigen en is verwant met de ezel en het paard. Het zebra masker lijkt dan ook heel erg op onze paarden maskers. Het verschil zijn de smalle zwarte strepen op een witte ondergrond en het zwarte hoofdhaar op de kop. Ga jij voor een masker dat alleen de voorkant van je gezicht bedekt of heb je liever een volledig hoofd masker van een zebra? Welke variant je ook kiest, je ziet er goeiig uit met een zebrahoofd masker of een gezichtsmasker.

Je verkleden als zebra met kleding en accessoires

De zebraprint is een dessin dat ook in de mode heel populair is. Met onze jumpsuits met zwart met witte streeppatroontjes zie je er dus heel trendy uit. Ga bijvoorbeeld voor een zachte onesie met een capuchon met zebra-oren. Ook met een modieus of sexy zebra jurkje zie je er prachtig uit en mag je wel uitkijken voor predatoren in een luipaard kostuum. Om een grappige twist aan je kleding te geven, kan je ten slotte onze accessoires setjes met een zebra staart en oren gebruiken.

Party artikelen met een zebraprint

Leuke accessoires tillen een simpele zwarte outfit meteen naar een hoger plan. Laat je inspireren door onze zebraprint feestartikelen, waar je zowel voor dames als heren leuke items aantreft. Draag bijvoorbeeld zebra bretels bij je overhemd en zwarte broek of leg de nadruk op je benen met een zebra panty. Hiermee breng je de feestgangers in een leeuwenpak zeker in verwarring. Met een zebra lip tattoo zie je er bovendien uit om te zoenen.

Zebra maskers bestellen op Carnavalskleding.nl

Met een masker van een van onze dierentuin dieren weet je zeker dat je een originele look hebt tijdens een feestje. Van een panda masker tot een pinguïn masker, wij hebben altijd wat je zoekt. Plaats de bestelling voor je favoriete masker voor 23.00 uur, dan kunnen wij je aankoop vaak de volgende dag al bij je thuis laten bezorgen. Van zebra’s is bekend dat ze alleen slapen als er andere zebra’s in de buurt zijn om te waarschuwen tegen roofdieren. Met een zebra masker hoef je überhaupt niet te gaan slapen: hiermee feest je de hele nacht door!