Pinguin masker

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pinguin masker voor populaire types

Waggel eens een keer rond tijdens carnaval met een pinguin masker. Als je het masker van een pinguin opzet bij je nette zwarte pak en witte overhemd, dan trek je meteen veel bekijks. De pinguïn is namelijk een van de meest populaire dierentuin dieren. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons terecht voor een pinguïn masker of een pinguïn muts. Duik in onze collectie en beleef een spetterend feestje!

Leuke maskers van een pinguin

Wie graag onherkenbaar naar een feest wil gaan, kan bij ons terecht voor een volledig hoofd masker van een pinguïn. De kop van de pinguïn is meestal helemaal zwart, met gele of oranje details. Het pinguïnmasker past dan ook goed bij een halloween outfit. Hiermee maak je gemakkelijk contact met feestgangers met een kraaien masker of een katten masker en heb je van alle kanten aanspraak.

Andere maskers met een snavel

Ben je dol op vogels, neem dan ook een kijkje bij onze vogel maskers. De pinguïn is een niet-vliegende vogel, maar uiteraard hebben wij ook maskers van vogels die juist heel goed kunnen vliegen, zoals de adelaar. Met een flamingo masker of een toekan masker zie je er duidelijk uit als een vogel die afkomstig is uit meer tropische streken. Een uil masker geeft je de typische, vorsende blik van een uil die rondspiedt naar een prooi. Met al deze maskers fladder je gezellig rond op een party.

Verkleed je als pinguïn

Pinguïns hebben een warme laag met veren, die ze wel nodig hebben in de koude streken waar ze leven. Ook met onze pinguïn pakken krijg je het gelukkig niet snel koud. Wij hebben namelijk warme onesies in een zwart wit gekleurde uitvoering, die voorzien zijn van een capuchon met een pinguïnkop en een snavel. Ook kan je kiezen uit diverse pinguïn kostuums met leuke details, zoals zwemvliezen. Of ga voor een pinguïnvest met mouwen in de vorm van vleugels, waarmee je niet onderdoet voor de mooiste pinguïns van Antarctica.

Pinguin maskers bestellen op Carnavalskleding.nl

Ben je er al uit welk pinguïnmasker het gaat worden? Wij beantwoorden graag al je vragen over onze maskers en thema kleding, als je er zelf niet uitkomt. Stuur hiervoor een bericht naar de klantenservice of bel ons. Zodra je je bestelling hebt gedaan, zorgen wij voor een snelle afhandeling. Na het leggen van een ei en de geboorte van een pinguïnjong lossen de pinguïnouders elkaar steeds af met broeden en voeden. Met een pinguïn masker hoef je gelukkig niemand af te lossen, maar kan je continu doorgaan met feesten!