Onesie

688 producten gevonden

Bekijk alle producten in deze categorie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Op zoek naar een onesie voor uw kind?

Het is voor ons geen verrassing dat de onesie steeds populairder wordt onder de carnavalsvierders in ons mooie kikkerlandje. Het zijn natuurlijk ook prachtige kostuums met een elegantie waar je U tegen zegt. Voor de mensen die niet weten hoe je het origineel schrijft: onesie, en niet wansie. Het valt ons op dat heel veel mensen op zoek zijn naar een 'wansie'. Die mensen kunnen wij helaas niet helpen. Maar de onesie-liefhebbers zijn bij ons aan het juiste adres. Aan de voorkant van de onesie zit een knoopjessluiting wat het aankleden eenvoudig maakt. Ter hoogte van de heupen kun je de zakken vinden. Ideaal dus als je een sanitaire noodstop moet maken.

Mooie collectie unicorn onesie

Gigantisch populair is tegenwoordig de unicorn onesie. Deze unicorn onesie verschijnt in het babyblauw met aan de voorkant een witte buik. Op de met roze stof gevoerde capuchon is het elegante hoofd van deze unicorn te vinden. Compleet met lieve ogen en oortjes, fluffy roze manen en niet vergeten de hoorn waar hij zijn trots mee uitstraalt. Op de achterkant van de onesie draagt hij zijn mooie fluffy roze staart.

Uitgebreid assortiment onesie voor dames

De onesie voor dames is perfect voor een comfortabele hangdag op de bank. Op zondag of gewoon lekker op de zaterdagavond. Bakje chips op tafel en het feest kan beginnen. Ben jij in voor een knalfeest? Zoals carnaval bijvoorbeeld? Als je echt wil shinen op doe je dat natuurlijk in een van onze onesie kostuums. Zwaai die staart maar in het rond op de dansvloer. Wij hebben vele verschillende soorten onesies. Van Mascotte pakken tot Morphsuits en van leuke Overalls tot grappige Pluche kostuums. Zo is er voor iedereen wat leuks in ons assortiment.