• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Western hoed

Filter op
Items 55 - 63 of 63
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2
Items 55 - 63 of 63
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2

Western hoed voor jong en oud

Wil je de rol van cowboy, cowgirl of sheriff vertolken, dan mag een western hoed niet ontbreken! Wij hebben western hoeden in diverse kleuren, zoals wit, beige, bruin en zwart. Er zijn ouderwetse hoeden met een leerlook, maar ook speelse hoeden met een koeienprint. Ook voor kinderen kan je leuke cowboy hoeden in kindermaten uitzoeken. Bestel een hoed die goed past bij je cowboy kleding en maak je klaar voor een bezoekje aan de saloon.

Mooie western hoeden in verschillende stijlen

Maak je keuze uit basic zwarte hoeden en uit hoeden met speciale details, prints en emblemen, zoals een sherrif ster. Deze sheriff hoeden passen uiteraard goed bij je sherrif kostuum. Als je op zoek bent naar leuke western hoeden voor heren, dan hebben wij stoere exemplaren met grove stiksels of een rand met luipaardprint. Ga je voor een Crocodile Dundee-hoed, dan heb je een model met een krokoprint en tanden erop. Met een cowboy accessoires setje met een bandana, hoed en gilet ben je in één keer klaar met je outfit.

Elegante western hoed voor dames

Bij dames zijn onze roze westernhoeden met zilveren versieringen en glitters erg geliefd. Hiermee ben je een stoere glamourgirl en maak je je cowgirl kleding perfect af. Met een witte cowboyhoed in Dallas-stijl zie je eruit als een lady waar niet mee te spotten valt en die alle mannen om haar vinger windt. Ook een witte of rode rodeohoed geeft je een pittige uitstraling, helemaal als je op je heupen een riem met holsters en een neppistool draagt.

Je verkleden in western stijl

Bij onze western kleding denk je waarschijnlijk meteen aan cowboy en indianen kleding. Hierin zijn wij inderdaad ruim gesorteerd. Daarnaast hebben wij ook geraffineerde saloon kostuums voor dames. Met deze jurken met kant en ruches zie je eruit als een actrice uit een westernfilm en zet je moeiteloos een goedgebekte kroegbazin of een sexy saloongirl neer. Met onze western decoratie tover je bovendien je feestruimte om tot een gezellige kroeg voor revolverhelden en dames uit het wilde westen.

Westernhoed bestellen op Carnavalskleding.nl

Heb je een deukhoed, een strohoed of een hoed met fluweel-look gevonden? Wij sturen de hoed van je keuze zo snel mogelijk naar je toe, zodat je binnenkort de looks hebt van een knappe cowboy of countrygirl. De oorspronkelijke westernfilms zijn typisch Amerikaans, maar de westerns die later in Spanje werden opgenomen door een Italiaanse crew werden ook wel spaghetti westerns genoemd. Of je nu een Nederlandse, Amerikaanse of Italiaanse cowboy bent, met een western hoed kom je altijd goed voor de dag!