• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Vogel versiering

Filter op
Items 55 - 93 of 94
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2
Items 55 - 93 of 94
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2

Vogel decoratie uitkiezen

Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen met onze vogel decoratie. Deze vogel versiering is handig ingedeeld in diverse thema’s, zodat je snel vindt wat je zoekt. Zo is onze flamingo versiering - met een vrolijk gekleurd tafelkleed en roze flamingo party bekers - een prachtige basis voor een tropische party. Daarnaast kan je ook de toekan, papegaai of uil als uitgangspunt nemen voor een themafeest. Vlieg snel door ons assortiment en maak je keuze!

Kleurige vogel versiering voor een tropisch feestje

Wij hebben een grote collectie nep vogels, die een echte eyecatcher zijn als je een feestje geeft. Zo breng je je party meteen in Hawaï-sferen met een flamingo in een hoela-rokje. Leuke tafeldecoratie, zoals bordjes, bekers en servetten, vind je bij onze kleurige toekan decoratie. Van wanddecoraties en slingers tot mooi vormgegeven lampionnen in de vorm van een papegaai, met onze vogel party artikelen zorg je voor een vrolijke sfeer. Tropische cocktails en Caribische muziek doen de rest.

Goed lijkende decoratie vogels

Vogels stammen mogelijk af van dinosaurussen die veren kregen en gingen vliegen. Zoek je enge vogels voor een halloweenfeest, dan hebben wij kraaien, gieren en uilen decoratie voor een macaber halloweendecor. Een levensechte kraai met veren en zwarte kraalogen vormt een angstaanjagende decoratie en roept associaties op met de horrorfilm The Birds van Hitchcock. Ook een uil met veren of een skeletkraai in een kooi passen goed bij het halloweenthema. Voor een feest waar je naartoe gaat in piraten kleding hebben wij ten slotte kleurige papegaai decoraties, die je op je schouder of hand kan dragen.

Je verkleden als vogel

Niet alleen voor versiering, maar ook voor kostuums kan je bij ons terecht. Organiseer je een vogel party of wil je als vogel carnaval vieren, dan bieden onze vogelpakken volop inspiratie. Je bent zo trots als een pauw in een pauw kostuum en steekt zeker je kop niet in het zand als je als struisvogel verkleed gaat. Een flamingo onesie, een kuiken kostuum, een pinguïn pak, er is altijd een outfit te vinden die bij je past. Ook enge vogel maskers, waarmee je indruk maakt op een griezelfeest, hebben wij voor je op voorraad.

Vogel party artikelen kopen op Carnavalskleding.nl

Papieren ballen in de vorm van een kardinaalvogel, een toekan piñata, deze tropische vogel decoraties maken van je feest iets speciaals. Geef je bestelling vandaag nog aan ons door, dan heb je je aankoop vaak de volgende dag al in huis. Ook ooievaar decoraties voor een geboorte ontbreken niet in ons grote aanbod. Of je nu een magisch uilenfeestje geeft voor Harry Potterfans of een Hawaïparty voor paradijsvogels, met onze vogel decoratie boek je veel succes!