The Purge masker

Geen producten gevonden voor deze selectie.

The Purge masker voor Halloween of carnaval

Ben jij een The Purge liefhebber, zet dan een The Purge masker op. In de horrorfilm The Purge mogen mensen twaalf uur lang alle misdaden plegen, zonder dat een straf volgt en zonder dat er hulpdiensten bereikbaar zijn. Een masker uit The Purge is ideaal als Halloween masker, maar ook met carnaval jaag je hiermee iedereen de stuipen op het lijf. Zoek een mooi exemplaar uit, zoals een killer clown masker.

Enge The Purge maskers

Doe vooral niet open voor iemand die een masker uit The Purge draagt. De gezichten hebben altijd iets gruwelijks, van een kwade lach tot een dichtgenaaide mond of een bloederige tekst. The Purge - De Zuivering - heeft tot doel om de criminaliteit tegen te gaan, die in één nacht tussen 19.00 uur ’s avonds en 7.00 uur ’s ochtends de vrije loop krijgt. Met onze maskers voor heren en voor dames kan niemand zien wie er achter je vermomming schuilt, helemaal niet als je ook een pruik draagt.

Outfits, maskers en accessoires in The Purge stijl

Zoek je nog een film kostuum en een horror masker voor Halloween? Met een The Purge outfit zit je dan helemaal goed. Combineer onze The Purge maskers met een halloween kostuum of met een bebloed shirt. Ga bijvoorbeeld voor een spookachtig, wit masker of voor een lachende dief masker. Vergeet je bebloede mes niet mee te nemen of kies nep knuppels en hamers uit voor de finishing touch van je horror outfit.

Andere horror kostuums en maskers

Onze horror kostuums bieden voldoende inspiratie, als je in de stijl van The Purge wil gaan feesten. Zo kan je met een killer clown kostuum gemakkelijk doorgaan voor een van de personages uit deze thriller-horrorfilm. Ook als je een Scream kostuum aantrekt en een bebloede zeis of machete meeneemt, dan loopt iedereen graag een straatje om voor je. Heb je alleen een Scream masker of killer clown schmink nodig? Ook dan is er genoeg keuze in ons assortiment.

The Purge maskers kopen op Carnavalskleding.nl

Wij hebben niet alleen maskers uit The Purge. Als je net als de Venetianen in Venetiaanse kleding en met een Venetiaans masker naar een feest wil gaan, dan hebben wij volop keuze. Je combineert deze maskers voor heren en dames met een zwart pak, een cape of een parademantel. Of je nu een geraffineerd oogmasker of een afschrikwekkend The Purge masker nodig hebt, wij sturen je bestelling zo snel mogelijk naar je toe. Bij ons vind je alles voor een geslaagde vermomming!