Schoorsteenveger pak

Sorteer op
#1
Blauwe hippie bril

Blauwe hippie bril

€ 5,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Schoorsteenveger pak

Na de industriële revolutie kwamen er steeds meer schoorsteenvegers. Voor dit werk werden ook vaak kinderen ingezet, omdat zij gemakkelijk in nauwe ruimtes konden klimmen. Wie bekend is met Oliver Twist van Dickens, weet dat Oliver bijna als knecht werd aangenomen door een schoorsteenveger. Wil jij oude tijden doen herleven, bekijk dan onze schoorsteenveger pakken, die te vinden zijn bij het thema beroepen en hobby’s. Of je nu als circusdirecteur, als politieagent of als schoorsteenveger carnaval wil vieren, wij hebben altijd een kostuum dat perfect bij je past.

Schoorsteenveger kostuums voor dames, heren en kinderen

Vind je het leuk om met carnaval of Halloween historische uniformen te dragen? De schoorsteenveger heeft een traditioneel uniform waarmee hij heel herkenbaar is. Zijn pak is uiteraard helemaal zwart en is voorzien van opvallende knopen en een brede riem. Niet alleen heren en kinderen, maar ook dames kunnen bij ons een schoorsteenveger kostuum uitkiezen. Met een verleidelijk schoorsteenveger jurkje en een imposante zwarte hoge hoed uit onze collectie feesthoedjes zie je eruit om door een ringetje te halen. Ook kinderen lijken met een schoorsteenveger pak zo uit de musical Oliver te zijn weggelopen.

Mooi uitgewerkte themakleding

Als je je aan het oriënteren bent op de aankoop van een origineel carnavalskostuum, dan is het leuk om te kijken bij onze thema's, waaronder bekende historische themakleding. Wij hebben onder meer beroemde militaire uniformen met opvallende hoeden in ons assortiment. Wie bijvoorbeeld als Napoleon of generaal naar een carnavalsfeest wil gaan vindt bij ons altijd een pak met mooie details. Het thema Disney, fantasie en sprookjes biedt bovendien volop inspiratie voor een sprookjes kostuum, zoals een gothic Roodkapje of de hoedenmaker uit Alice in Wonderland. Reken maar dat met deze kostuums alle blikken op jou gericht zijn.

Als schoorsteenveger carnaval vieren met kostuums en cosmetica van Carnavalskleding.nl

In Duitsland is het een symbool van geluk als je een schoorsteenveger tegenkomt of een hand geeft. Jij zal waarschijnlijk niet de schoorsteen schoonmaken van de andere feestgangers en zo een schoorsteenbrand voorkomen. Met jouw stijlvolle verschijning vrolijk je echter wél iedereen op en zal je zeker geluk brengen. Uiteraard maak je je outfit nog levensechter met wat vegen zwarte make-up, die wij net als je kostuum snel naar je toesturen. Bestel je schoorsteenveger pak vandaag nog voor 20.00 uur, dan heb je je aankoop morgen al in huis. Dat is nog eens geluk hebben!