Predator kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Predator kostuum voor Halloween

Wil je in de huid kruipen van een buitenaardse krijger, ga dan voor een Predator kostuum. Wij hebben Predator pakken waarmee je een angstaanjagende verschijning bent op een halloweenfeest of tijdens carnaval. In de film Predator gaat Arnold Schwarzenegger in de rol van majoor Alan Shaefer de strijd aan met het Predator monster, dat elk lid van Shaefers team al gedood heeft. Trek dus je monster kleding aan en pak je speer, jij bent klaar voor actie en avontuur!

Griezelige Predator pakken voor een buitenaards wezen

Tussen Alan Shaefer en Predator ontstaat in de sciencefiction-actiefilm een spannend kat-en-muisspel. Door de dodelijke Predator goed te bestuderen slaagt Alan er uiteindelijk in om zijn tegenstander te verslaan. Ga jij met een Predator cosplay kostuum naar een feestje? Dan versla je met glans alle andere partygasten vanwege je bijzondere verschijning. Wie weet kom je wel meer mensen tegen in een alien kostuum en kan je met hen gezellig wat drinken. Vergeet niet om de andere griezels in hun horror kostuums goed in de gaten te houden.

Predator carnaval accessoires

Het pak van Predator bestaat uit een jumpsuit met een hoofddeksel, zodat je in één keer klaar bent met je outfit. Details op het pak, zoals een riem, polsbandjes en kniebeschermers, zorgen voor een authentieke look. Wil je je kostuum in stijl afmaken, kijk dan ook bij onze nep wapens en munitie. Hier heb je de keuze uit diverse speren, zodat je perfect uitgerust bent voor de jacht op aarde. Wij hebben ook alle overige leger accessoires die je maar kan bedenken, zodat je je outfit tot in de kleinste details kan stylen.

Andere indrukwekkende film kostuums

Ga jij als Predator Halloween vieren of toch liever in een ander film kostuum? In onze collectie vind je nog meer kostuums van ultieme slechteriken, helden en antihelden. Neem bijvoorbeeld onze Venom kleding, waarmee je je kan verkleden als een samensmelting tussen een mens en een buitenaards wezen. Met een Venom masker erbij heb je snel je halloweenoutfit compleet. Ook een Black Panther pak, met een zwart masker dat alleen je ogen vrijlaat, is het ideale kostuum voor een griezelfeest.

Predator onesie bestellen op Carnavalskleding.nl

Een Predator cosplay kostuum, een Hannibal Lecter kostuum, dat wordt nog moeilijk kiezen. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, wij sturen de verkleedkleding van je keuze snel naar je toe. Mocht je kostuum niet passen, dan mag je het bovendien binnen 14 dagen aan ons terugsturen. Met meer dan 100.000 artikelen op voorraad hebben wij altijd wel iets moois voor je. Of je nu in een buitenaards ruimtevaartuig wil stappen of gewoon lekker wil gaan feesten, met een Predator kostuum ben je zeker van een geslaagde missie!