Black Panther pak

Sorteer op
#1
Black panther kostuum kind

Black panther kostuum kind

€ 31,45
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Black Panther pak

Ben jij dol op de superhelden en schurken uit het Marvel universum? Als je graag indruk wil maken op een verkleedfeestje, dan ben je zeker een imponerende verschijning wanneer je je verkleedt in een Black Panther pak. De film Black Panther slaagde erin om in het eerste weekend van zijn vertoning in Amerika meer dan tweehonderd miljoen dollar binnen te brengen en was ook wereldwijd heel succesvol. Wij zijn er zeker van dat met een Black Panther verkleedpak ook jouw carnaval, Halloween of ander feestje een groot succes worden. Bekijk naast onze Black Panther kostuums nog meer film kostuums op Carnavalskleding.nl om leuke ideeën op te doen voor stoere outfits.

Griezelige Black Panther kostuums

Een Black Panther outfit bestaat vaak uit een strakke zwarte jumpsuit, een zwart masker dat alleen de ogen vrijlaat en handschoenen. Doordat alleen je ogen zichtbaar zijn, ben je een heel macabere verschijning. Onze kostuums sluiten mooi aan en hebben contrasterende details, zodat je er heel dynamisch uitziet. De gevoerde accenten zorgen bovendien voor een gespierd effect. Niet alleen volwassenen kunnen de show stelen in deze outfit: wij hebben ook Black Panther kostuums voor kinderen, waarmee je zoon in een handomdraai in de huid van zijn filmheld kan kruipen. Succes gegarandeerd op een griezelfeest!

Bekende Marvel kostuums

De films die zich afspelen in het Marvel Cinematic Universe vormen een succesvolle Amerikaanse filmreeks waarin naast Black Panther nog talloze andere superhelden voorkomen. Denk aan Captain America, Iron Man en de Hulk. Van al deze personages vind je bij ons mooie Marvel kostuums voor zowel volwassenen als kinderen. Wil jij het tegen de grootste schurken opnemen in een mooi Spiderman pak of ga jij als zombie-Spiderman naar Halloween? Alles is mogelijk met onze mooi vormgegeven pakken waarmee jong en oud de spannendste avonturen beleven.

Black Panther shirt of pak van Black Panther kopen

Wij hebben talloze Marvel items in ons assortiment, van een Black Panther shirt tot een Hulk spieren shirt. Zoek in ons menu de juiste maat uit en bestel je kleding van beroemdheden uit films, games en muziek vandaag nog. Superhelden hebben vaak buitengewone krachten, zoals een groot uithoudingsvermogen of het vermogen om afstanden op grote snelheid te overbruggen. Wij hebben deze superkrachten uiteraard niet. Waar we wél voor zorgen is dat een Black Panther pak dat je voor 20.00 uur bestelt, de volgende dag al bij je thuisbezorgd wordt. Het grote avontuur kan beginnen!