Pilotenmuts

Sorteer op
#1
Jackson oude piloot pet zwart

Jackson oude piloot pet zwart

€ 5,25
Op voorraad
Pagina 1 van 1

Pilotenmuts voor een retrolook

Wil je teruggaan naar de tijd van de gebroeders Wright? Zij waren het die in 1903 de eerste vlucht in de Wright flyer maakten. Met een pilotenmuts uit ons aanbod kan je je net zo uitdossen als zij. Wij hebben diverse piloten mutsen in de stijl van de ouderwetse vliegeniers, uitgevoerd in imitatieleer of met een bontrand. Zet je piloten bril op en stap in je dubbeldekker om te gaan feesten als een piloot uit vroeger tijden!

Mooie piloten muts voor heren en dames

De eerste vliegeniers waren heren en de pilotenmuts voor heren hoorde standaard bij hun pilotenuitrusting. In de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw waren er echter ook dames die in een vliegtuigje stapten en zelfs de Atlantische Oceaan overstaken met een pilotenmuts voor dames. Wij hebben zowel voor mannen als vrouwen authentieke pilotenpetten, zoals een warm gevoerde muts en een pilotenmuts met bril. Bij onze piloten en stewardessen kleding vind je ook andere accessoires, zoals een bril en emblemen.

Andere hoofddeksels voor piloten

Droom jij ook van vliegen naar exotische landen en samenwerken met mooie dames in een stewardess kostuum, dan is een piloten pet iets voor jou. Deze zwarte en donkerblauwe petten met goudkleurige versieringen geven je meteen de looks van een zelfbewuste piloot, die zijn rolkoffertje of tas al klaar heeft staan om als gezagvoerder aan boord te gaan. Ben je op zoek naar een sportieve en stoere uitstraling, kijk dan bij onze piloten helmen.

Je verkleden als piloot

Het beroep van piloot spreekt enorm tot de verbeelding. Zou je een keer in een pilotenoverall of een net pilotenpak met een wit overhemd feest willen vieren, sla dan onze piloot kostuums niet over. Hier tref je alle pakken, overalls en jurkjes aan voor mannelijke en vrouwelijke piloten. Ook kinderen vinden het maar wat leuk om in een groene Top Gun outfit naar een carnavalsfeest te gaan. Ook voor de vrouwelijke vliegenier en de sexy pilote is er geschikte verkleedkleding.

Pilotenmuts voor carnaval kopen op Carnavalskleding.nl

Heb je een ouderwetse pilotenpet van nepleer of een moderne gevechtspilotenhelm gevonden? Laat ons weten welk artikel je nodig hebt en wij sturen het zo snel mogelijk toe. Een feesthoed die bij je past zorgt ervoor dat je onbezorgd kan feesten. Wil jij als luchtvaartpionier naar een party? Na de vlucht van de gebroeders Wright beweerden diverse vliegeniers al eerder dan de twee broers een vlucht te hebben gemaakt. Met een pilotenmuts heb je in ieder geval een authentieke look en kan je heel goed voor de allereerste piloot doorgaan!