Olifanten masker

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Olifant masker voor carnaval

Ben je een bewonderaar van het grootste landdier op aarde, kies dan een olifant masker uit. Met onze olifanten maskers met slurf en grote oren kom je altijd goed voor de dag op een carnavals- of halloweenfeest. Olifanten zijn intelligente dieren, die rouwen, leren, voor andermans kinderen zorgen en zelfs humor hebben. Zet je masker op en vermaak je opperbest op iedere party!

Mooie olifanten maskers voor kinderen en volwassenen

Er zijn diverse bekende olifanten, die geliefd zijn bij jong en oud. Denk aan olifant Jumbo uit de Londense dierentuin, die zijn hele leven gehecht was aan zijn verzorger. Kinderen zijn bovendien dol op het olifantje Dombo uit de Disney animatiefilms. Met een olifanten masker kan je je uitdossen als je favoriete olifant. Maak je keuze uit volledige hoofd maskers en uit plastic olifant maskers voor kinderen.

Een grappige verschijning met olifanten kostuums

Vind je een olifanten masker leuk, kijk dan ook even bij onze olifantenpakken. Hier tref je grijze olifanten onesies en jumpsuits aan, met een capuchon met olifantenkop met slagtanden en oren. Ook met een opblaasbaar carry me kostuum ben je een originele verschijning op een feest. Hiermee lijkt het alsof je op de rug van een olifant rijdt, wat zorgt voor een hilarisch effect. Van olifant vesten tot een baby olifant kostuum, er is voor elke leeftijdscategorie mooie verkleedkleding te vinden.

Andere dierenmaskers van bekende dierentuinbewoners

Naast het masker van een olifant hebben wij ook nog andere maskers van dierentuin dieren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een guitig giraffe masker of een goeiig panda masker? Ook als je je graag als zebra of als flamingo wil verkleden, dan hebben wij hiervoor de juiste maskers en kostuums. In de dierentuin is de tijger een van de populairste dieren. Vandaar dat zowel volwassenen als kinderen vaak voor een tijger masker kiezen.

Masker van een olifant kopen op Carnavalskleding.nl

Heb je een mooi olifanten masker gevonden? Plaats je bestelling dan vandaag nog voor 23.00 uur, zodat we er snel mee aan de slag kunnen. Doorgaans ontvang je het masker van je keuze de volgende dag al. Voor vragen over onze thema kleding en carnavalsaccessoires is onze klantenservice altijd goed bereikbaar. Neem hiervoor telefonisch of via een bericht contact op, dan krijg je snel antwoord. Eén ding is zeker: met een olifant masker maak je van een mug geen olifant en kan je zorgeloos gaan feesten!