Giraffe masker

Sorteer op
#1
Giraf masker

Giraf masker

€ 28,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Giraffe masker in diverse uitvoeringen

Ben jij dol op The Lion King of de Madagaskar-films, kies dan een giraffe masker uit. Met het masker van een giraffe lijk je rechtstreeks weggelopen te zijn van de Afrikaanse savanne. Wij hebben giraf maskers met verschillende gezichtsuitdrukkingen, zodat je altijd vindt wat je zoekt. Met het vlekkenpatroon over het hele lichaam en zijn lange nek is de giraffe een van de bekendste dieren. Steek je nek uit en ga helemaal uit je dak met een volledig hoofd masker van een giraffe!

Grappige en realistische maskers van een giraffe

Giraffen leven samen in groepen van zes tot twaalf dieren. Als jij je masker van een giraf opzet, dan zit je niet om aanspraak verlegen en hoor je helemaal bij de kudde op een feestje. Maak je keuze uit latex maskers met realistische details en grappige maskers met haar van pluche. Wil je liever niet je hele hoofd bedekken met een masker? Een giraffe accessoires setje met een haarband en een staart is dan een goed alternatief.

Giraffe kostuums met vlekjes, oren en hoorntjes

De Romeinen noemden de giraffe kameelpanter, vanwege de vlekjes op zijn vacht. Zoek je nog een mooi dieren kostuum met bruine vlekken, giraffen oren en hoorntjes? Dan kan je bij onze giraffe pakken je hart ophalen. Warme giraffen onesies, maar ook giraffen jurkjes en poncho’s zijn hier verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Hiermee heb je echt iets bijzonders en pas je mooi bij je vrienden in een leeuwenpak en zebrapak.

Andere maskers van dierentuindieren

Met een groep feestvieren is nóg leuker als jullie je verkleden volgens een bepaald thema. Onze dierentuindieren kostuums en maskers bieden naast giraffen maskers talloze andere leuke items. Met een apen masker van een baviaan of chimpansee kan je de gekste streken uithalen, terwijl je met een leeuwen masker in de huid kruipt van de koning van de jungle. Welk wilde dier je favoriet ook is, wij hebben altijd een passend masker.

Giraf masker bestellen op Carnavalskleding.nl

Van giraffen masker tot kamelen masker, wij hebben een assortiment van meer dan 100.000 artikelen, zodat je altijd iets speciaals vindt. Met onze thema kleding en carnavalsaccessoires heb je snel je outfit compleet. Is de giraffe jouw lievelingsdier? Een giraffe drinkt maar om de paar dagen water. Het dier is kwetsbaar als het zijn voorpoten uit elkaar zet om uit een poel te drinken. Met je giraffe masker heb je hier gelukkig geen last van en kan je eten, drinken en feestvieren zoveel als je wilt!