Matilda outfit

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Matilda outfits met keurige strik

Ben je een boekenwurm met bovennatuurlijke gaven, dan past een Matilda outfit perfect bij je. Matilda is de hoofdpersoon uit de gelijknamige film van Danny DeVito en haar personage komt uit een boek van Roald Dahl. Als je als Matilda Halloween of carnaval wilt vieren, dan hebben wij het karakteristieke nette jurkje en de haarband met strik voor je in de collectie. Pak je boeken maar in en maak je klaar voor een bezoek aan de school van het enge schoolhoofd, juffrouw Bulstronk.

Mooi ontworpen Matilda kleding en accessoires

De slimme Matilda is dol op lezen en rekenen. Als je het kostuum van Matilda aantrekt, hoef je echter niet naar school, maar ben je klaar om gezellig te gaan feesten. Om eruit te zien als Matilda, draag je een keurig blauw jurkje en een rode strik in je haar. Trek nette zwarte schoentjes en witte sokken aan, kies een pruik uit met halflang, bruin haar, en klaar ben je. Nu nog een boek onder je arm en je ziet er precies zo uit als wonderkind Matilda.

Griezelige Matilda voor Halloween

Zoek je nog een Halloween kostuum voor kinderen? Ook hier kan je onze Matilda kleding goed voor gebruiken. Matilda heeft namelijk telekinetische gaven en kan voorwerpen laten bewegen met haar ogen. Voor dit meisje moet je dus oppassen, want ze beschikt over bijzondere krachten. Matilda probeert hiermee juf Bulstronk te verslaan, terwijl jij de andere kinderen verslaat met je outfit. Gebruik wat Halloween schmink en make up voor de finishing touch.

Schitter in een Matilda pakje op een themafeest

Themafeesten waarbij de gasten allemaal gekleed zijn in een bepaalde stijl zijn helemaal van nu. Voor een feestje waarbij iedereen in een film kostuum verschijnt, is een Matilda kostuum natuurlijk zeer geschikt. Of ga voor een Stranger Things kostuum, naar het meisje uit de hitserie dat beschikt over supernatuurlijke krachten en contact maakt met de andere wereld. Ook met een Jack Sparrow kostuum ben je een opvallende verschijning en zie je er net zo uit als Johnny Depp in deze stoere piratenrol.

Matilda kostuum kopen op Carnavalskleding.nl

De tirannieke juf Bulstronk, de lieve juf Marijke Engel en de eigenwijze Matilda in haar schoolmeisje kostuum. Welk filmpersonage je ook wilt uitbeelden, wij hebben altijd de juiste kleding en accessoires. Gelukkig kan Matilda aan het eind van de film bij juf Engel gaan wonen en loopt het goed af. Wat ook zeker goed afloopt is de verzending van de feestkleding die je bij ons bestelt. Je hebt je Matilda outfit snel in huis en je geniet bovendien van een uitstekende service!