Kill Bill kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kill Bill kostuum

Uma Thurman speelt de rol van de mooie Beatrix in de film 'Kill Bill' van Quentin Tarantino. Ze is een ex-huurmoordenaar, die wraak wil nemen op haar ex-geliefde Bill. Zoek jij een filmkostuum waarin je er gestroomlijnd en onweerstaanbaar uitziet, ontdek dan hier onze Kill Bill kostuums. Met een Kill Bill outfit kan je in de huid kruipen van je favoriete filmpersonage, terwijl je met een Kill Bill shirt kan laten zien dat jij een fan bent van Uma en de fascinerende films van regisseur Tarantino. Ga jij als personage uit Kill Bill het carnaval onveilig maken? Maak je outfit dan perfect af met een van onze pruiken!

Sportieve Kill Bill outfits

Ben jij net zo’n vastberaden type als Beatrix Kiddo in 'Kill Bill', draag dan net zo’n gele catsuit als zij. In dit strakke pak heb je voldoende bewegingsvrijheid en kan je je helemaal uitleven in je zucht naar wraak. Bij de gele jumpsuit hoort een nep zwaard, zodat je goed voorbereid op pad kan gaan. Wil je jezelf extra goed kunnen beschermen, dan kan je ook voor leger accessoires bij ons terecht. Hiermee laat je iedereen sidderen als jij eraan komt.

Andere kostuums voor stoere meiden

Past een Kill Bill onesie helemaal bij jou? Kijk toch nog even bij onze andere film kostuums om ideeën op te doen. Met een Grease kostuum ga je terug naar de jaren vijftig en kan je er net zo uitzien als Olivia Newton-John wanneer ze is veranderd in een stoere girl om indruk te maken op haar geliefde John Travolta. Met je strakke zwarte broek en zwarte T-Birds jasje zie je er heel vrouwelijk en verleidelijk uit en zal iedereen je herkennen als Sandy uit Grease.

Een Kill Bill pak bestellen op Carnavalskleding.nl

Of je nu als Beatrix uit Kill Bill Halloween wil vieren of tijdens een themafeest goede sier wil maken met een Kill Bill shirt, wij hebben alle kleding en accessoires die je hiervoor nodig hebt en sturen die zo snel mogelijk naar je toe. Bestel de gewenste artikelen voor 20.00 uur, dan gaan wij meteen aan de slag met je aankoop en kan je die morgen al thuis verwachten. Ben jij een fan van de onweerstaanbare Uma Thurman en van de bloederige films van Tarantino? Met een Kill Bill kostuum zie je er in ieder geval bloedmooi uit!