Jaren 70 - Disco kleding

Bekijk de 389 producten

of navigeer verder via onderstaande categorieën.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Disco kleding kopen

Ga jij terug naar de seventies in de door ons speciaal voor jou geselecteerde carnavalskleding? De jaren 70 kleding, de jaren van Saturday Night Fever en discohits. Bestel jij voor het aankomende carnavalsfeest of voor een aanstaand themafeest de leukste kostuums uit dit tijdperk? Met onze disco kleding lijk jij net van de stage van Saturday Night Fever af te komen. Kruip in de huid van de echte discosterren van dit tijdperk met jouw echte disco fever kostuum. Geheel in stijl met een grote zwarte afro pruik ben jij de heldin van de dansvloer. Op zoek naar een compleet disco outfit? Dat is bij carnavalskleding.nl uiteraard ook mogelijk.

Jaren 70 kleding voor carnaval

Als man heb je natuurlijk een grote pruik op met een flinke jaren 70 snor. Heb je zelf nog een leuk en opvallend topje? In deze lekker foute jaren 70 stretch broek ga jij veertig jaar terug in de tijd. Het hippietijdperk was trouwens nog niet afgelopen. Ook in grote delen van de jaren 70 had deze stroming flinke invloed. Dat zie je terug in de kostuums die wij uit de jaren zeventig hebben. De mannen trekken een geweldig hippiepak aan, de dames gaan voor een hippie kostuum voor de dames. Ben je op zoek naar een grotere selectie hippiekostuums, wij beschikken over zeer veel jaren 70 kleding voor heren. Kijk dan eens naar onze speciale jaren 60 kleding pagina.

Disco outfit voor kinderen

Niet alleen voor de groten hebben we disco kleding, uiteraard kun je bij carnavalskleding ook een disco outfit voor het kind scoren. De disco kleding voor dames doet het altijd beter dan de disco kleding van de man. Waarom? Misschien zijn vrouwen stiekem meer van de jaren 70 kleding? Het disco jurkje of jaren 70 jurk wordt jaarlijks namelijk honderden keren besteld. Kijk rustig rond in onze webshop en laat je inspireren!