Freddie Mercury kostuum

Sorteer op
#1
Queen royal kostuum

Queen royal kostuum

€ 57,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Freddie Mercury kostuum

Freddie Mercury was een muzikaal multitalent. Hij schreef met de andere bandleden prachtige liedjes voor zijn rockband Queen, had een stembereik van vier octaven en was bekend vanwege de explosieve optredens die hij overal ter wereld gaf. Wil jij in de huid kruipen van jouw favoriete artiest, bekijk dan hier onze Freddie Mercury kostuums en Freddie Mercury shirts. Freddie Mercury – de artiestennaam van Farrokh Bulsara - is een van de meest geliefde rock- en popsterren ter wereld en zijn kostuum ontbreekt dus zeker niet in ons assortiment.

Opvallende Freddie Mercury pakken

De zanger van Queen had een verbluffende zangtechniek, hoewel hij zelf beweerde nooit zangles te hebben gehad. Subtiele en energieke zang wisselde hij moeiteloos af en hij had een perfect gevoel voor ritme. Niet alleen zijn stem was bijzonder, ook zijn kleding viel altijd op. Als je als Freddie Mercury carnaval wil vieren, kan je daarom bij ons terecht voor een Freddie Mercury outfit waarmee je zo de microfoon kan grijpen om een live optreden te verzorgen. Mercury droeg vaak een popsterrenjasje en een trainingsbroek, zodat hij veel bewegingsvrijheid had en zich 100% kon geven tijdens een concert.

Accessoires voor je Freddie Mercury outfit

Wil jij je rockoutfit perfect stylen? Als je voor een authentieke uitstraling ook nog een Freddie Mercury pruik zoekt, hebben wij diverse carnavalspruiken met net zulk zwart haar als Freddie Mercury. Onze collectie nep snorren biedt bovendien zwarte snorren, zodat je jezelf net zo’n exemplaar kan aanmeten als jouw popheld. Ten slotte is het mogelijk om een mooie outfit samen te stellen met een van onze stoere Freddie Mercury shirts. Er is dus voor ieder wat wils te vinden in onze collectie.

Freddie Mercury shirt of pak bestellen op Carnavalskleding.nl

Fans van Freddie Mercury en Queen kunnen ook nog even rondneuzen bij onze andere kostuums van beroemdheden uit films, games en muziek. Van een Donald Trump kostuum tot een Elsa jurk uit Frozen, hier vind je altijd iets wat bij je past. In 1986 trad de toen veertigjarige Freddie Mercury voor het laatst live op, waarna hij verklaarde dat hij te oud was om nog langer op het podium te staan. Zijn gezondheidsproblemen verzweeg hij liever. Wil jij je favoriete zanger blijven eren, ga dan naar een party in Freddie Mercury kleding en zing de sterren van de hemel!