• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Dieren kostuum

Items 55 - 108 of 1580
Pagina 2 van 30
Items 55 - 108 of 1580
Pagina 2 van 30

Dierenpak van de boerderij

Al jaren zeer populair onder de carnavalsvierders door het hele land: de leuke en zeer originele dierenpakken voor carnaval. Aan het hek van welk dier stond jij vroeger het langst te kijken op de kinderboerderij? Bij de kippen, de varkens of de konijnen? Wij hebben voor elk dier een geschikt kostuum. Als je gekleed bent in een kippenpak hoef je niet eens het geluid van een kip te maken. Iedereen zal direct zien dat je van de boerderij afkomstig bent. Ook het koeienpak is razend populair. Pas wel goed op voor de wolven. Zij staan erom bekend dat ze graag een kippetje opsnoepen, zelfs tijdens het carnavalsfeest.

Dierenpak uit de dierentuin

Ben jij de koningin van het dierenrijk in dit geweldige tijgerpak of begeef jij je dit jaar als aap in een apenpak? Wij hebben een ontzettend breed assortiment dieren kostuums op voorraad. Veel van die dieren zijn afkomstig uit de dierentuin. Zowel jong als oud kan bij ons terecht voor een leuk carnavalskostuum waarin ze het leukste feest van het jaar kunnen vieren. Kies je voor een groot of voor een klein dier? Zonder schaamte lekker rollen in de modder? In dit varkenskostuum zal niemand opkijken als jij de lekkerste modderpoel uitzoekt voor een elegante duik. Zoek je het toch iets huiselijker? Deze sexy tijger is dan misschien wel wat voor jou. Met een leeuwenpak brul je het uit.

Dieren onesie kopen

Ben jij de onesie animal van jouw vriendengroep? Neem dan zeker even een kijken tussen onze onesie dierenpakken. Met het prachtige onesie kippenpak laat jij zien dat de kip eerder was dan het ei. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment dieren kostuums. Kies jouw perfecte dierenkostuum voor het komende carnavalsfeest en profiteer van onze goede service en aanbiedingen. Woef, boeh, miauw of tok tok, alle dierenkostuums bestel je snel en voordelig bij dé shop voor je carnavalskleding en accessoires: carnavalskleding.nl.