Daft punk helm

Sorteer op
#1
Witte Daft Punk helm
28 cm

Witte Daft Punk helm

€ 16,40
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Daft Punk helm waarmee je onherkenbaar bent

Wil je in de stijl van de house- en electroband Daft Punk feestvieren? Ga dan voor een Daft Punk helm. Daft Punk betekent maffe punk en de twee bandleden traden meestal op in robotpakken en robothelmen. Ga ook volledig onherkenbaar naar het carnaval en zing met onze Daft Punk carnaval hoofddeksels mee met alle hits. Wij hebben ook diverse helmen waarbij je ogen wel zichtbaar zijn, de keuze is aan jou!

Stoere Daft Punk carnaval helmen

Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo van de band Daft Punk droegen vaak zwarte of witte helmen tijdens hun optredens. Deze Franse artiesten maakten vernieuwende housemuziek en lieten nooit hun eigen gezicht zien. Zoek bij ons een plastic Daft Punk helm in wit of zwart uit en trek hierbij een wit of zwart Daft Punk pak aan. Ga je met een groepje vrienden carnaval vieren, dan hebben wij voor hen ook originele maskers van beroemdheden, zoals het masker van dj Marshmello of een Anonymous masker.

Als Daft Punk naar een halloween feest

Zoek je nog een goede Halloween outfit? Met een Daft Punk helm, die je hele hoofd bedekt, zie je er behoorlijk sinister uit. Trek hierbij een licht of donker Daft Punk kostuum aan of maak het jezelf gemakkelijk met een Daft Punk onesie. Kijk hiervoor bijvoorbeeld bij onze carnaval overalls, waar je terecht kan voor stoere, effen gekleurde werkpakken en astronaut kostuums uit één stuk. Gemak dient de mens: je hoeft hier alleen maar in te stappen, de rits te sluiten en je bent ready to party.

Daft Punk halloween helm kopen op Carnavalskleding.nl

Of je nu een Daft Punk shirt of een helm van Daft Punk nodig hebt, wij helpen je graag verder. Geef je bestelling aan ons door, dan zorgen wij ervoor dat deze snel wordt afgehandeld. Uiteraard staan wij ook voor je klaar om eventuele vragen over onze carnavalsaccessoires te beantwoorden. Ben jij klaar voor een feestje met veel dancemuziek en lichteffecten? Met je Daft Punk helm kan je helemaal losgaan en gaat alles Harder, Better, Faster, Stronger!