Anonymous masker

Sorteer op
#1
Witte Anonymous vendetta masker
18,5 cm

Witte Anonymous vendetta masker

Speciale prijs € 2,05 Normale prijs € 2,60
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Anonymous masker voor protestgroepen

Wil je je activistische kant laten zien, draag dan een Anonymous masker. Anonymous is een groep die bekend is geworden vanwege acties en online aanvallen op bedrijven en overheid. Wij hebben mooie hacker maskers, waarmee je op een voordelige manier een originele outfit voor halloween of carnaval kan creëren. Zet je masker op en ga volledig anoniem naar een feestje!

Wit hacker masker geïnspireerd op Guy Fawkes

Het Anonymous masker is bekend uit de V for Vendetta film en stripverhalen. Het masker laat het gezicht zien van Guy Fawkes, een lid van het Engelse buskruitverrraad uit de zeventiende eeuw. Wereldwijd wordt het gezicht van Fawkes tegenwoordig gebruikt door protestbewegingen. Het masker van Guy Fawkes is helemaal wit en wat het meest opvalt, is de dunne snor die omhoog krult. Ook heeft het masker een dunne, verticale baard. Vanwege de mysterieuze glimlach is het masker heel geschikt als halloween masker.

Andere enge witte maskers

Een wit masker kan door de lichte kleur en holle ogen al behoorlijk angstaanjagend zijn. Daarom hebben wij ook zoveel witte en lichtgekleurde maskers voor Halloween. Door de kleur doen deze maskers al een beetje denken aan een doodshoofd en met bloederige of gebarsten details wordt het horroreffect alleen maar versterkt. Ons assortiment biedt onder meer witte maskers met dichtgenaaide monden, vampiertanden en met een afbladderende zombiehuid. Kies zelf welk masker het beste bij je past.

V for Vendetta kleding dragen bij je masker

Ga je het masker van vrijheidsstrijder Guy Fawkes dragen? Wij hebben ook zwarte V for Vendetta kostuums waar je alle kleding vindt die past bij je anonieme uitstraling. Met een volledig zwart pak, een zwarte cape, een zwarte hoed en zwarte handschoenen lijk je precies op de gemaskerde man V uit de film V for Vendetta. Vergeet niet om een paar nep dolken bij je te steken. Wij hebben nep zwaarden en dolken die zorgen voor de finishing touch van je griezeloutfit.

Anonymous maskers kopen op Carnavalskleding.nl

Heb je een hacker masker gevonden? Ook voor andere accessoires, zoals zwarte pruiken, kan je bij ons terecht. Door niet alleen je gezicht, maar ook je haar te bedekken, ben je volledig onherkenbaar. Bestel de gewenste artikelen vandaag nog, dan heb je ze doorgaans de volgende dag al in huis. In 1605 probeerde Guy Fawkes het Engelse parlement op te blazen. Jij hebt gelukkig leukere dingen aan je hoofd en met je mooie Anonymous masker ben je verzekerd van een knalfeest!