• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Bruine hoed

Filter op
Items 55 - 108 of 171
Pagina 2 van 4
Items 55 - 108 of 171
Pagina 2 van 4

Bruine hoed voor een natuurlijke look

Kom voor carnaval een bruine hoed uitzoeken! Met een bruin hoedje uit ons assortiment ben je een bijzondere verschijning en kan je de hele wereld aan. Bruin is een natuurlijke kleur die doet denken aan boomstammen en herfstbladeren. Zo lijk je met een bruine cowboyhoed en cowboy kleding net weggelopen te zijn van de set van een film over het Wilde Westen. Met onze bruine hoeden ben je ook een graag geziene gast in de saloon.

Kies een bruine hoed voor dames uit

Wij hebben bruine dameshoeden in alle soorten en maten. Zo zie je er met een bruine hoge hoed heel stijlvol uit. Een bruine steampunk hoed is weer ideaal als je houdt van een excentrieke stijl, die verwijst naar de tijd van de stoommachines. Zijn de jaren zestig en zeventig je favoriete periodes, dan is een bruine flaphoed voor bij je hippiekleding echt iets voor jou. Met een diadeem met bruine apen-oren en met een bruine staart creëer je ten slotte in een oogwenk een speelse en sexy uitstraling.

Stoere bruine hoed voor heren

Heren die naar het carnaval gaan kunnen bij ons kiezen uit tientallen bruine hoeden. Heel populair zijn de bruine sheriffhoed en de cowboyhoed. Je bent meteen herkenbaar als sheriff met een hoed met een echte sheriff ster erop. Voor cowboys hebben wij hoeden met een leerlook en met een veer. Of ga voor een indrukwekkende piraten hoed en piraten kleding, waarmee je niet voor Jack Sparrow onderdoet. Neem een hoed met dreadlocks, dan zit je haar ook meteen goed.

Bruin hoedje voor kinderen

Zoek je een hoed waar je zoon of dochter goed mee voor de dag kan komen tijdens carnaval? Een bruine western hoed is dan een goede keuze. Ook meisjes die gaan feesten als cowgirl staat een klassieke cowboyhoed geweldig. Wil je kind de tijden van Rome en Sparta laten herleven, dan is een bruine gladiator helm een goed idee. Nu alleen nog een gladiator kostuum erbij en je kleine held is klaar voor de strijd. Met een Astrix helm kan je kind ten slotte verkleed gaan als de kleine, slimme Galliër uit Asterix en Obelix.

Bruine cowboyhoed kopen op Carnavalskleding.nl

Van Mexicaanse sombrero tot Harry Potter hoed, de keuze in bruine hoofddeksels is enorm. Laat weten welke hoed je wil gaan dragen tijdens een party, dan handelen wij je bestelling snel af. Kijk ook bij onze thema kleding voor een mooi kostuum, zodat je er op je best uitziet als je naar een verkleedfeestje gaat. Of je nu met je Mexicaanse hoed gaat luieren in de zon of met een gladiator helm de arena in stapt, met een bruine hoed heb je altijd de grootste lol!