Tom & Jerry kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tom en Jerry kostuum voor carnaval

Willen jullie in een Tom en Jerry kostuum naar het carnaval? In 1940 werden de eerste tekenfilms over dit beroemde duo uitgebracht door William Hanna en Joseph Barbara. Sinds de jaren negentig heeft Warner Brothers het stokje overgenomen en worden elk jaar nieuwe animatiefilms over huiskat Tom en muis Jerry gemaakt. Met jullie Tom en Jerry pak kunnen jullie met elkaar kibbelen en vechten, maar ook de dikste vrienden zijn. Zoek hier je katten kostuum en muizenpak uit!

Grote keuze in Tom en Jerry pakken

In de tekenfilms mag het baasje van kat Tom niet weten dat Tom en Jerry vrienden zijn. Anders zou zij voor Tom een andere kat in de plaats nemen die Jerry zou vangen. Daarom gedraagt Tom zich vijandig tegenover Jerry. Voel jij ook wel wat voor een kat-en-muisspel met carnaval? Zoek dan bij onze Tom kostuums en Jerry kostuums een mooi exemplaar uit. Wij hebben ook talloze andere muizen en ratten kostuums en poezenpakken waaruit je je keuze kan maken. Teken dan wel een paar mooie snorharen met onze katten schmink en muizen schmink.

Comfortabele Tom en Jerry onesie

Kinderen zijn dol op onesies, omdat ze heerlijk zitten en zorgen voor een grappige of stoere uitstraling. Geef je kinderen een Tom en Jerry onesie, dan hebben ze een warm huispak waarin ze gezellig televisie kunnen kijken. Onze onesies voor kinderen zijn uiteraard ook geschikt voor een carnavalsfeest op school, een halloweenoptocht of een kinderfeestje. Dankzij de muts met het Tom katten masker en het Jerry masker ziet je kind er precies zo uit als zijn favoriete tekenfilmfiguur.

Andere populaire tekenfilm kostuums

Tom en Jerry zijn al tientallen jaren populair. Omdat iedereen dit duo kent, heb je dus altijd een geslaagde outfit als je als Tom en Jerry carnaval wil vieren. Wij hebben echter nog veel meer animatie en tekenfilm kostuums. Kies een Bert of Ernie kostuum uit bij onze Sesamstraat kostuums. Of ga als kraanwerker Fred - die in een steengroeve werkt - en Wilma feestvieren in een Flintstones kostuum uit het stenen tijdperk. Wie ook vaak te vinden is in een steengroeve, is menhirhouwer Obelix. Wil jij met Asterix graag een wild zwijn verorberen, kies dan bij ons een passend Asterix en Obelix kostuum uit.

Tom en Jerry kleding kopen op Carnavalskleding.nl

Heb jij jouw favoriete Tom en Jerry carnavalspak al gevonden? Ook in een Tom en Jerry shirt kan je gezellig feestvieren, zonder dat je een heel pak hoeft aan te trekken. Tom en Jerry wonen in hetzelfde huis en zitten elkaar voortdurend dwars. Jerry is daarbij vaak net iets slimmer en wint de strijd meestal. Jij bent sowieso slim bezig als je bij ons je Tom en Jerry kostuum bestelt: onze carnavalskleding is voordelig, wordt met zorg ingepakt en zo snel mogelijk naar je verzonden!