The Witcher kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Witcher cosplay kostuum

Met een Witcher cosplay kostuum duik je in de wereld van tovenaars, kwade geesten en draken. Een The Witcher kostuum is een indrukwekkende outfit die geschikt is voor een carnavalsfeest, maar die ook duister genoeg is voor Halloween. Ben jij dol op de Netflixserie of het spel The Witcher en wil je in de huid kruipen van een monsterjager en huurmoordenaar? Trek dan een Geralt of Rivia cosplay kostuum aan, pak je ridder zwaard en maak je klaar voor de strijd. Dames die met je meegaan als Cirilla of Yennefer slagen bij ons ook voor een passend kostuum.

The Witcher cosplay outfits

Cosplay staat voor Costume Play, het spel van fans die zich verkleden als hun favoriete personage uit een serie. Zodat jij ook eens een gekostumeerd rollenspel kan spelen, hebben wij mooie The Witcher cosplay kostuums voor dames en heren. Met een ridder kostuum of middeleeuwse kleding met mantel waan je je onmiddellijk in de middeleeuwse fantasiewereld van de Amerikaanse serie The Witcher. Hiermee hebben jullie de perfecte outfit voor een koninklijk bal.

Geralt of Rivia cosplay kleding en accessoires

De hoofdrolspelers van The Witcher zijn Geralt van Rivia, een bovennatuurlijk krachtige monsterjager, tovenares Yennefer van Vengerberg en prinses Cirilla van Cintra. Met een Geralt cosplay pak heb je een donker riddershirt met riemen en een broek. Door mutatie-experimenten is het haar en de huid van Geralt verbleekt. Draag daarom ook een Geralt pruik met lichtgekleurde lokken en gebruik ridder schmink om er net zo uit te zien als je favoriete personage. Om je staande te houden in zware gevechten of om een woest beest te verslaan heb je natuurlijk een nep zwaard nodig.

Kleding uit populaire series

Niet alleen met een Witcher outfit maak je een verpletterende indruk tijdens carnaval of een themafeest. Wij hebben ook andere film kostuums van personages uit series en films waarmee je zeker de aandacht trekt. Kies bijvoorbeeld een Game of Thrones kostuum uit, gebaseerd op de serie die wordt beschouwd als de voorloper van The Witcher. Kijk je liever naar Netflixseries die in onze huidige tijd spelen en wil je een keer een echte boef te zijn, dan zijn onze Orange is the New Black kostuums iets voor jou. Met een stoere oranje gevangenis overall ben je klaar voor elk avontuur.

The Witcher outfit bestellen op Carnavalskleding.nl

De serie The Witcher - vertaald met De Hekser - is gebaseerd op de boeken van een Poolse fantasyschrijver. In de middeleeuwse setting zie je invloeden terug van de Slavische mythen. Houd jij van verhalen over koninkrijken, krijgers en mooie dames in koningin kostuum? Bestel je Geralt cosplay pak dan vandaag nog en kijk of jij ook beschikt over magische krachten. Wij beschikken hier niet over, maar zijn wel sterk in een snelle en goede afhandeling van je bestelling!