Texas Chainsaw masker

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Huiveringwekkend Texas Chainsaw masker

Wil je je als kannibalistische griezel verkleden, ga dan voor een Texas Chainsaw masker. Wij hebben diverse Leatherface maskers die geïnspireerd zijn op het masker uit de Amerikaanse horrorklassieker The Texas Chainsaw Massacre. Naast het horror masker waarmee je je uitdost als maniak Thomas Hewitt hebben wij ook Leatherface kostuums en accessoires. Doe de kettingzaag dus maar aan en jaag de partygasten van je themafeest de stuipen op het lijf!

Leatherface maskers voor horrorliefhebbers

In de film zoeken vijf studenten de sheriff na een uit de hand gelopen incident met een lifter. Ze lopen helaas Thomas Hewitt tegen het lijf. Deze psychopaat heeft een gezichtsmisvorming en draagt daarom een masker van mensenhuid. Wil jij er net zo uitzien als deze ultieme horrorpersonage, zoek dan bij ons een eng masker uit. Ook met een zombie masker zet je een goede imitatie van Thomas 'Leatherface' Hewitt neer.

Accessoires voor bij je moordenaarsmasker

Kettingzagen en vleeshaken zijn de spullen waar Thomas Hewitt graag gebruik van maakt. Om het afschrikwekkende effect van je serie moordenaar kostuum te verhogen, kan je bij ons een nep kettingzaag uitzoeken. Ook het schort van een horror slager is een onmisbaar kledingstuk. Ten slotte hebben wij flesjes nep bloed, waarmee je extra bloed op je masker of kleding aanbrengt.

Texas Chainsaw kostuums en make-up

Wil je graag in één keer klaar zijn met je outfit, dan hebben wij ook een Texas Chainsaw kostuum voor je. Met een glanzend bruin schort en een bebloed overhemd doe je alle gasten op een halloweenfeest de rillingen over het lijf lopen. Je geeft je gezicht een maskerachtige uitstraling met onze schmink. Breng met zwarte schmink donkere randen onder je ogen aan en maak gebruik van special effects make-up voor je huid.

Texas Chainsaw maskers kopen op Carnavalskleding.nl

Met een masker creëer je in een handomdraai een macaber effect. Vooral voor een halloween party is dat precies de bedoeling. Ook maskers van andere filmmonsters, zoals een Hannibal Lecter masker en een Jason Voorhees masker hebben wij daarom voor je op voorraad. Bestel het masker dat je aanspreekt voor 23.00 uur, dan dragen wij zorg voor een snelle afhandeling en kan je je aankoop de volgende dag al verwachten. Of je nu gaat voor een Hannibal of een Texas Chainsaw masker, met onze maskers kruip je in de huid van de grootste schurken!