Teletubbie pak

Sorteer op
#1
Alien groene teletubbie pak

Alien groene teletubbie pak

€ 32,95
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Teletubbie pak

Was het leven altijd maar zo overzichtelijk als in Teletubbieland. In het groene heuvellandschap is het meestal zonnig en beleven de Teletubbies in hun vrolijk gekleurde Teletubbie pakken eenvoudige avonturen, die voor kleine kinderen heel herkenbaar zijn. Verlang jij vaak terug naar je kindertijd? Met een Teletubbie kostuum mag je steeds dezelfde kreten roepen, zoals 'O-oh' (als er iets mis gaat) en 'da-da' om dag te zeggen. Maak de hele dag dansjes, deel kusjes uit en beleef met onze animatie en tekenfilm kostuums een zorgeloos carnaval!

Grappige Teletubbie kostuums

Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po uit de Engelse BBC-serie dragen een paarse, rode, groene of gele onesie met een grijs scherm op de buik. Ben jij van plan om een Teletubbie pak te kopen, dan kan je bij ons kiezen uit diverse grappige Teletubby onesies voor volwassenen. Met de bijpassende muts en handschoenen die bij de kostuums horen is je carnavalsoutfit helemaal compleet en kan je heerlijk feestvieren en lol maken. Ook met onze comfortabele Teletubbie pakken voor kinderen komt je zoon of dochter heel origineel voor de dag tijdens carnaval.

Inspiratie opdoen bij andere kostuums uit kinderseries

Met een Teletubby onesie zie je er schattig uit en ben je meteen herkenbaar als een van de vier poppen uit de populaire baby- en peuterserie. Waar je ook zeker meteen mee herkend wordt, is met een Winnie the Pooh kostuum of een Sesamstraat kostuum. Liefhebbers van Poeh Beer en van Bert en Ernie kunnen hiermee moeiteloos in de huid kruipen van hun favoriete televisiefiguurtje. Lijk je net als de Teletubbies liever op een alien? Met onze kostuums van aliens en ruimtemonsters zie je eruit alsof je zojuist met je ruimteschip op aarde geland bent.

Als Teletubbies carnaval vieren met de items van Carnavalskleding.nl

Als de Teletubbies gaan beginnen zitten veel peuters gefascineerd voor de buis. De steeds terugkerende teksten en beelden vinden ze juist leuk en ze genieten steeds opnieuw van de zon met het babygezicht en de muziekjes. Wil jij je graag als Teletubbie verkleden? Wij hebben geen huppelende konijnen en pratende bloemen voor je, maar zorgen er wel voor dat je de Teletubbies outfit van je keuze snel ontvangt. Bestel je Teletubbie pak vandaag nog, dan ben je morgen al klaar om van de heuvel af te rollen!