• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Rode ballonnen

Filter op
Items 55 - 101 of 101
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2
Items 55 - 101 of 101
 • 1
 • 2
Pagina 2 van 2

Rode ballonnen zorgen voor romantiek

Heb jij rode ballonnen nodig? Ballonnen in rood en roze zijn leuk als je de kamer versiert met Valentijnsdag versiering. Met hartjesslingers en decoratieharten zorg je voor een geheel waar het hart van je geliefde vast en zeker sneller van gaat kloppen. Wij hebben bijvoorbeeld leuke setjes met een roze, een gouden en een rode ballon. Ook voor een verjaardag of kroonjaar zijn rode ballonnen en rode slingers een goed idee.

Rode ballon: goede basis voor je IT horrorfeest

Rood is ook een kleur die goed past bij clowns. Met onze ballonnen in rood en onze rode decoratie heb je een goede basis voor een clown themafeestje. Of het nu om een vrolijke clown of een horrorclown uit de film IT gaat, met onze clown versiering en latex ballonnen in diverse kleuren kleed je je feestruimte mooi aan. Vergeet niet om ook een mooi clownspak of horror kostuum uit te zoeken.

Ballonnen in rood en zwart

Als je een halloween party gaat organiseren, dan kan je bij ons inspiratie opdoen voor een leuk thema. Ben je van plan om je duivel kostuum aan te trekken, dan kan je het thema duivel als uitgangspunt nemen. Met rode en zwarte ballonnen zorg je dan alvast voor een magisch sfeertje. Ook onze halloween decoratie en versiering biedt genoeg inspiratie. Vraag je gasten om zich in stijl te verkleden met duivel hoorntjes en duivel maskers.

Breng mooie ballon versiering aan

Ben je van plan om veel ballonnen op te blazen? Vergeet dan niet om ook een ballonpomp te bestellen. Wil je je partyruimte graag met zwevende ballonnen decoreren, dan biedt een helium tank uitkomst. Met ballon gewichten kan je bosjes ballonnen samenbinden en verzwaren. Vier je een verjaardag? Kijk dan ook nog even bij onze verjaardag versiering. Hier kan je verjaardag kaarsjes en tafeldecoratie voor een feest uitzoeken.

Ballon rood bestellen op Carnavalskleding.nl

Wij gaan dezelfde dag nog met je bestelling voor ballonnen aan de slag, zodat je je aankoop snel in huis hebt. Mocht je nog vragen hebben over een artikel, stel ze dan aan onze klantenservice, die je graag verder helpt. Rood is overigens niet alleen de kleur van de liefde, maar hoort ook bij bisschoppen en kardinalen. Zo dragen kardinalen scharlakenrode kleding, waarmee ze aangeven dat ze bereid zijn om hun bloed te geven voor de kerk. Of je nu rode ballonnen of nep bloed nodig hebt, wij leveren je feestartikelen zo snel mogelijk!