Ridder schmink

Sorteer op
Zilver waterbasis schmink budget
Ook verkrijgbaar in andere: kleur
20 ml

Zilver waterbasis schmink budget

€ 4,25
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 2 van 2

Ridder schmink voor een echte held

Verander in een dappere ridder met ridder schmink! Wij hebben de juiste kleuren waarmee je bij kinderen en volwassenen het gezicht van een ridder kan schminken. Denk aan zilveren schmink voor de helm en rood, blauw en geel voor de details. Ook zwarte en grijze schmink wordt vaak gebruikt voor het schminken van een ridderhelm. Op naar een middeleeuws feestje, waar je vast een leuke jonkvrouw tegenkomt.

Gezicht van een ridder schminken

Geef je een kinderfeestje met als thema ridders, dan hebben wij ridder schmink die voor een kind erg geschikt is. Zo is onze schmink op waterbasis vriendelijk voor de huid en makkelijk te verwijderen met lauw water en zeep. Zet met een schminkstift zwarte of witte lijnen voor de omtrek van de ridderhelm, die je als een soort masker op het gezicht schminkt. Met een schmink spons en schmink kwasten kan je snel en precies werken. Heb je veel schmink te verwijderen na afloop van het feest, dan is een make-up remover erg handig.

Kleding en decoratie voor een ridder feest

Is je zoon of dochter weg van het thema middeleeuwen en ridders? Of wil je als volwassene in de stijl van Game of Thrones naar een feestje? Onze ridder kostuums bieden altijd uitkomst, met pakken van koning Arthur en middeleeuwse ridderpakken met een tuniek in wit, rood, zwart en blauw. Voor dames zijn er stijlvolle lange ridder jurken en spannende korte jurkjes. Ook met een korte middeleeuwse cape met capuchon, creëer je een mooie outfit. Zoek je bijpassende decoraties voor je feestruimte, dan hebben wij alle soorten ridder versiering. Met een tafelkleed en gouden kelken zijn de ridders van de Ronde Tafel niet weg te slaan van je party.

Schmink voor een ridder kopen op Carnavalskleding.nl

Of je nu schmink in een bakje, een tube of een potje nodig hebt, je vindt bij ons precies wat je zoekt. Ook goede schmink accessoires zijn bij ons altijd verkrijgbaar. Onze ridder make up is scherp geprijsd en wordt bovendien snel naar je toegezonden. Vaak heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Gebruik de zoekfunctie om je keuze te maken uit meer dan 100.000 artikelen, van ridder smink tot ridder zwaard. Heb je de items gevonden die je zocht? Met onze ridder schmink ga je recht op de overwinning af!