Make-up remover

Sorteer op
#1
Make up schmink verwijderaar
25 gr

Make up schmink verwijderaar

€ 3,75
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Make-up remover voor een schone huid

Wil je je schmink grondig verwijderen, gebruik dan onze make-up remover. Wij hebben niet alleen alle soorten make-up, waarmee je jezelf verandert in een piraat, Superman of horrorverpleegster, maar ook goede make-up verwijderaars. Na je feest met een niet gereinigde huid naar bed gaan, is namelijk een slecht idee. Maak je huid altijd schoon voor het slapengaan en zorg dat deze weer zacht en fris aanvoelt met onze make-up remover!

Schmink eraf halen met make-up verwijderaar

Het kan een behoorlijke klus zijn om schmink aan te brengen voor carnaval of een themafeest. Ben jij losgegaan met de clown schmink of zombie schmink? Met schmink remover in een bakje zorg je ervoor dat je je huid na afloop van het feest weer perfect schoonmaakt. Met een goede reiniging houd je je huid gezond. Je wil uiteraard voorkomen dat er na je Halloween party of carnavalsfeest restjes make-up op je huid achterblijven. Hierdoor kunnen je poriën verstopt raken en kan een grauwe huid of acne ontstaan. Onze make-up removers zijn geschikt voor volwassenen, maar ook voor de kinderhuid.

Kwasten en sponsjes voor het schminken van je gezicht

Wie graag voorzichtig met zijn of haar huid omspringt, kiest niet alleen een goede schmink verwijderaar uit, maar kan ook terecht bij onze praktische schmink accessoires. Hier vind je schmink kwasten voor het voorzichtig aanbrengen van je Cleopatra make-up, maar ook schmink sponsen voor een uitbundige hippie make-up. Al deze benodigdheden voor professioneel schminken zijn bovendien handig verzameld in onze schmink accessoires setjes. Hiermee ga je prachtig geschminkt naar het carnaval of een party.

Schmink remover kopen op Carnavalskleding.nl

Heb je een reinigingsproduct voor het verwijderen van je schmink uitgekozen? Bestel het artikel gemakkelijk online, dan zorgen wij ervoor dat je het snel in huis hebt. Wie nog vragen over onze cosmetica of reinigingsmiddelen heeft, kan deze gerust stellen aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder en sturen je zo spoedig mogelijk een bericht terug. Heb jij lol gemaakt in een aardbei kostuum, terwijl je gezicht bedekt was met rode schmink? Met onze make-up remover voel je je ook de dag erna weer heerlijk fris en fruitig!