Pieter Konijn kleding

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pieter Konijn feest

Geeft je zoon of dochter een Pieter Konijn feest? Dan kun je bij ons terecht voor de mooiste Pieter Konijn kleding en Pieter Konijn feestartikelen. Met onze Pieter Konijn onesies en jurkjes kunnen kinderen moeiteloos in de huid kruipen van Peter Rabbit en zijn zusjes Flopsie, Mopsie en Wipstaart. Zoek een vrolijk Pieter Konijn pakje voor meisjes uit of een luxe onesie met jasje voor jongens. Ook in onze pluche kostuums ziet je kind er lekker eigenwijs uit en kan het net zulke ondeugende streken uithalen als Peter Rabbit.

Pieter Konijn kleding voor eigenwijze kids

In de boeken van Beatrix Potter woont Pieter Konijn samen met zijn familie in een konijnenhol. Met de mooi gekleurde Pieter Konijn kleding kan je kind echter gerust ook buitenshuis op avontuur. Op een kinderfeestje of een carnavalsfeest trekt je zoon of dochter namelijk meteen de aandacht met zijn mooie pak of jurk met aangehechte capuchon met konijnenoren. Bij onze konijnen kostuums vind je bovendien de leukste accessoires, zoals een haarband met konijnen oren en konijnenhandtasjes.

Pieter Konijn feestartikelen

Een feestje in Peter Rabbit stijl is niet af zonder Pieter Konijn versiering. Kijk daarom in ons assortiment naar Pieter Konijn feestartikelen om het partijtje in stijl mee aan te kleden. Voor een kinderfeestje hebben wij versiering en slingers in talloze kleuren en stijlen. Zoek dus een paar mooie Pieter Konijn slingers uit, zet je konijnenmasker op en dek de tafel net zo gezellig als mama Konijn dat doet. Hiervoor hebben wij uiteraard tafelkleden en feest servetten.

Kinderen houden van tekenfilm kostuums

Kinderen zien er maar wat schattig uit in Pieter Konijn kleding en animatie- en tekenfilm kostuums. Toch moet je ze goed in de gaten blijven houden, want met een Tom & Jerry kostuum of een Winnie the Pooh kostuum vallen ze vast van de ene spannende belevenis in de andere. Ook in een Pippi Langkous kostuum trekt je kind het avontuur aan, als dochter van een piratenkoning die helemaal alleen in Villa Kakelbont woont. Met de hulp van haar paard en aapje meneer Nilsson komt alles gelukkig altijd weer goed.

Pieter Konijn versiering bestellen op Carnavalskleding.nl

Wij hebben alles in huis om je Pieter Konijn feest tot een succes te maken, van decoratie tot partybekers en van wegwerpborden tot ballonnen. Beatrix Potter maakte de illustraties over Peter Rabbit om het zoontje van haar oude kindermeisje een plezier te doen. Zo ging dat rond 1900 en zo gaat het nog steeds. Met Pieter Konijn is het namelijk altijd feest!