Piccolo kostuum

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Piccolo kostuum

'Piccolo' betekent klein in het Italiaans. De functie van de piccolo – een ander woord voor hotelbediende - werd vroeger namelijk vooral door jongemannen uitgeoefend. Tegenwoordig kom je de piccolo, die heel herkenbaar is aan zijn piccolo kostuum, vooral in luxe hotels tegen. Dit beroep spreekt tot de verbeelding, want als helper van de hotelgasten kom je uiteraard elke dag met bijzondere mensen en gebeurtenissen in aanraking. Wij hebben kostuums van talloze beroepen en hobby’s, waaronder ook mooie piccolo outfits. Kruip in de huid van piccolo, trek je nette uniform aan en beleef de spannendste avonturen!

Rode piccolo outfits voor jong en oud

Als piccolo heb je de taak om de bagage van de hotelgasten naar hun kamers te brengen. Ook doe je andere kleine klusjes, zoals het brengen van een maaltijd of het regelen van een taxi. Op die manier ben je heel betrokken bij het leven van de gasten. Wil jij als piccolo naar het carnaval, dan hebben we mooie felrode piccolo pakken voor je, met een broek, een jasje en de klassieke piccolopet. De kostuums zijn afgewerkt met goudkleurige knopen en details. Dames zijn de mooiste bediende van het feest in een verleidelijk piccolo jurkje met een korte rok.

Als piccolo naar Halloween

Met carnaval en Halloween worden de rollen vaak radicaal omgedraaid, dus het is helemaal geen gek idee om je piccolo pak te transformeren in een horror outfit. Door je met witte en grijze make-up te schminken als zombie ben je niet meer de behulpzame piccolo, maar tover je jezelf in een oogwenk om tot een echte horror piccolo. Laat wat bebloede nep lichaamsdelen uit je koffer steken en het is duidelijk dat er mysterieuze zaken in jouw hotel plaatsvinden. Halve armen en afgehakte handen vind je overigens ook bij onze Halloween accessoires.

Outfits van hotelpersoneel bestellen op Carnavalskleding.nl

Als piccolo heb je vaak ook de rol van conciërge of portier. Je mag dus overal komen in het hotel en op spannende momenten ben jij de eerste die wat hoort of ziet. Wil je meer inspiratie opdoen voor kostuums van hotelmedewerkers, kijk dan ook nog even bij onze collectie kok en kamermeisje kostuums, die kokspakken en schoonmaaksters jurkjes bevat. Wij hebben al deze verkleedkleding voor je op voorraad, van een piccolo onesie tot een sexy kamermeisjes kostuum. Heb je je piccolo kostuum snel nodig? Voor 20.00 uur bestellen betekent bij ons dat je morgen al als piccolo rond kan lopen!