Mega Toby pak

Sorteer op
#1
Superheld verkleed set blauw
Ook verkrijgbaar in andere: kleur, variant

Superheld verkleed set blauw

€ 6,25
icon truck Op voorraad
Pagina 1 van 1

Mega Toby pak voor jong en oud

Heb jij een oogje op Mega Mindy, ga dan voor een Mega Toby pak. Als je van agent transformeert in een superheld, dan heb je natuurlijk ook een Mega Toby masker nodig. Wij hebben mooie Mega Toby kostuums en maskers voor volwassenen en voor kinderen. Hiermee beleef je spannende avonturen tijdens carnaval en elk ander verkleedfeest. Zoek voor je beste vriendin een Mega Mindy pak uit en ga samen op pad om het kwaad te bestrijden!

Een onweerstaanbare look met een Mega Toby verkleedpak

Mieke Fonkel werkt samen met Toby op het politiebureau waar de bazige commissaris Migrain de scepter zwaait. Op het moment dat schurken zorgen voor onrecht, verandert Mieke dankzij de computer van haar opa in Mega Mindy. Met een Mega Toby kostuum verander jij snel in Mega Toby en kan je je geliefde redden uit allerlei problemen. Met Mega Toby schmink geef je jezelf bovendien een gezond kleurtje, zodat ook andere dames in de rij zullen staan om je te leren kennen.

Mega Toby masker en kleding

Onze Mega Toby kleding bestaat uit een blauw superhelden kostuum met een zilverkleurige cape. Het pak is versierd met stoere zilverkleurige details. Aan de letter T op de borst kan je meteen zien dat het om het heldenkostuum van Toby gaat. Met het blauwe Mega Toby masker maak je je outfit compleet. Hiermee ben jij de superheld waar Mega Mindy’s hart sneller van gaat kloppen.

Carnaval kostuums uit populaire kinderprogramma’s

Als je een liefhebber bent van animatie en tekenfilm kostuums, dan is een Mega Toby carnaval outfit een goed idee. Laat de redders in nood Mega Mindy en Mega Toby uit je kindertijd herleven en kijk ook nog even naar de kleding van andere bekende duo’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Asterix en Obelix kostuums en van onze Flintstones kostuums? Ook de kostuums van Bert en Ernie uit Sesamstraat zijn enorm populair, zowel bij kinderen als volwassenen.

Mega Toby schmink bestellen op Carnavalskleding.nl

Of je nu alleen superhelden make-up nodig hebt of een compleet Mega Toby verkleedpak, wij hebben alles in huis voor een spetterend carnaval. Van thema kleding tot superhelden maskers, bij ons bestel je tegen betaalbare prijzen uit een voorraad die meer dan 100.000 artikelen omvat. In de superheldenserie Mega Mindy verandert Mieke elke keer maar even in Mega Mindy en is er steeds geen tijd voor een kus met Toby. Wij weten zeker dat je in je Mega Toby pak de hele avond door kan feesten, zonder op de tijd te hoeven letten!