• Voor 23:00 besteld, morgen in huis

  Voor 23:00 besteld, morgen in huis

 • Ruim 100.000 kostuums op voorraad

  Ruim 100.000 kostuums op voorraad

 • Gratis verzending vanaf €49,95

  Gratis verzending vanaf €49,95

 • Groepskorting tot wel 25%

  Groepskorting tot wel 25%

Leger & Brandweer

Filter op
Items 55 - 108 of 180
Pagina 2 van 4
Items 55 - 108 of 180
Pagina 2 van 4

Legerkleding kopen

Jij staat als soldaat voor een zeer moeilijke missie. Je moet vijandig gebied en de leukste aanwezige dames of heren veroveren. Het strijdtoneel? De kroeg waarin je carnaval viert! Speciaal voor iedereen die graag soldaatje speelt heeft carnavalskleding.nl de leukste leger kostuums op voorraad. Met de grote keuze aan legerkleding ga je altijd goed voorbereid op pad. Voor de heren hebben we de legerbroek. De legerbroek dames valt doorgaans ook goed in de smaak. Doe er een leger shirt op met de juiste schmink en je kan zo uitgezonden worden.

Camouflage kleding dames en heren

Speciaal voor de heren hebben we een breed assortiment camouflage kleding. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze camouflage broek. Het stoere legerkostuum of ga bijvoorbeeld voor een extra opgeblazen look met een legerlook bodybuilder kostuum. Voor de dames hebben we een sexy soldate uitgezocht en nog enkele andere kostuums, die je hierboven kunt bekijken. Onze kleding is niet alleen voor volwassenen. Wij hebben ook legerkostuums voor kinderen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere ninjasoldaat of een echt paratrooperkostuum.

Brandweerpak voor het kind

Heb jij altijd al gedroomd van een carriere als brandweerman? Tijdens dit carnavalsseizoen kun jij de held zijn die alle brandjes blust, katten uit de boom haalt en mooie meiden of jongens uit brandende appartementen haalt. Met jouw brandweerpak van carnavalskleding.nl zal iedereen denken dat jij niet komt om carnaval te vieren, maar dat je per ongeluk in het feestgedruis terecht bent gekomen met je brandweer kleding. De jongens kiezen voor een mooi brandweerman kostuum.Natuurlijk met opblaasbare brandblusser, terwijl de meisjes kiezen voor een brandweervrouw kostuum.