La Casa de Papel kostuum

La Casa de Papel kostuum

Normale prijs: € 34,95

Prijs € 22,95

Dit product bevat: Jumpsuit van zeer goede kwaliteit (Dali-Masker en andere accessoires niet inbegrepen, wel apart bij te bestellen)

Maatinfo: De kostuums zijn jumpsuits en dus is uw lengte belangrijk. Met onderstaande lengtes pas je qua lichaamslengte in de kostuums.

Maat S = Maximale lengte 175cm
Maat M = Maximale lengte 185cm
Maat L = Maximale lengte 190cm
Maat XL = Maximale lengte 195cm
Maat XXL = Lengte 195cm +
Draagt u normaal een grotere maat dan hierboven aangegeven dan raden we aan de maat te kiezen die u normaal gesproken draagt.
Beschrijving

Details

Met dit La Casa de Papel kostuum kan jij verkleed gaan als je favoriete personage van deze fantastische serie. Koop deze outfit samen met je vrienden voor een nog betere uitstraling. Deze La Ca de Papel outfits zijn voorzien van twee ritsen aan de voorzijde en hebben twee broekzakken aan de achterzijde en zijn van zeer goede kwaliteit! De rits op de borst is een werkende rits (geen sticker) maar bevat geen borstzakje/opening. Deze kostuums lijken op de outfits die gedragen worden in de afleveringen van La Casa de Papel. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed en valt niet te vergelijken met andere kostuums. Zie ook onze youtube video voor een goede illustratie.
Productinformatie

Productinformatie

Artikelnummer CKCP020517
Pakketinhoud Jumpsuit van zeer goede kwaliteit (Dali-Masker en andere accessoires niet inbegrepen, wel apart bij te bestellen)
<br><br>
Maatinfo:
De kostuums zijn jumpsuits en dus is uw lengte belangrijk. Met onderstaande lengtes pas je qua lichaamslengte in de kostuums.
<br><br>
Maat S = Maximale lengte 175cm<br>
Maat M = Maximale lengte 185cm<br>
Maat L = Maximale lengte 190cm<br>
Maat XL = Maximale lengte 195cm<br>
Maat XXL = Lengte 195cm +
<br>
Draagt u normaal een grotere maat dan hierboven aangegeven dan raden we aan de maat te kiezen die u normaal gesproken draagt.
Doelgroep Unisex volwassenen

Deel dit product

Vergelijkbare outfits

Bijpassende accessoires