Iron man pak

Sorteer op
#1
Grappig rum superheld kostuum

Grappig rum superheld kostuum

€ 29,95
Op voorraad
Pagina 1 van 1

Iron Man pak voor Marvel fans

Wil jij een gepantserde superheld spelen, kies dan een Iron Man pak uit. Dit superhelden kostuum draag je met een Iron Man masker, zodat je geheel in een pantser gehuld je heldendaden kan verrichten. Draag je liever geen masker? Ook met onze Iron Man schmink kan je zorgen dat je er net zo uitziet als de bekende Marvel stripheld, die samen met Captain America en Thor lid is van superheldengroep The Avengers.

Rood-gouden Iron Man kostuums

Iron Man heeft zelf geen bovennatuurlijke krachten, hij ontleent zijn kracht aan zijn harnaspak. Dit pak wordt door uitvinder en zakenman Tony Stark, de man achter superheld Iron Man, in de films steeds aangepast en verbeterd. Aan onze Iron Man verkleedpakken hoef je gelukkig helemaal niets meer te verbeteren. In het rood met goud gekleurde kostuum, dat eruitziet als een robotpak, kan jij elke missie voor een carnavalsfeest, halloweenfeest of themafeest moeiteloos aan.

Superkrachtig pak van Iron Man

Wil jij net als Robert Downey jr. de rol van Iron Man vertolken? Zoek dan een mooi Iron Man kostuum uit, waar meestal een Iron Man masker bij hoort. In de films is het Iron Man pak door Tony Stark ontworpen om de in zijn lichaam binnengedrongen granaatscherven weg te houden van zijn hart. Stark voorzag het pak ook van diverse wapens. Om een goed lijkende Iron Man neer zetten, kan je je gezicht schminken met rood met gele Iron Man schmink. Als je dan je masker afzet, zie je er nog steeds zo uit als Stark, die in de films met zijn pak zelfs kan vliegen.

Andere kostuums van bekende Marvel helden

Iron Man is in talloze Marvel films te zien, van The Incredible Hulk tot The Avengers. Ga jij in je Iron Man cosplay kostuum feestvieren en zoeken je vrienden ook een superhelden kostuum, kijk dan bij onze Marvel kostuums. De een steelt de show in een Captain America pak, de ander kan zich helemaal uitleven in een Hulk pak. Ook diverse Avengers kostuums kunnen wij snel leveren. Niet alleen voor dames en heren, maar ook voor kinderen is er genoeg keuze.

Iron Man masker bestellen op Carnavalskleding.nl

Of je nu een Iron Man onesie of masker nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je je bestelling snel in huis hebt. Mocht je feestkleding niet passen, dan mag je deze binnen veertien dagen terugzenden. Enorme gewichten tillen, negen keer zo snel dan het geluid vliegen, een missie onder water uitvoeren. Dit zijn krachten die onze Iron Man pakken je helaas niet geven. Wat je wél kan doen met dit pak, is je vol overgave in een spetterend feestje storten!