Hippie haarband

Sorteer op
Gekleurde bloemen haarband met lint

Gekleurde bloemen haarband met lint

€ 8,25
icon truck Op voorraad
Pagina
Pagina 2 van 2

Hippie haarband voor een jaren 60-feest

Je hebt een geweldige flowerpower-look met een hippie haarband! Wij hebben mooie hippie hoofdbanden voor je, die versierd zijn met bloemen, veren of kralen. Helemaal passend bij onze hippie kleding met kleurige patronen, wijdvallende tunieken, strakke jurkjes en hotpants. Geen kapitalisme, technologie en oorlog, maar zorgzaamheid, creativiteit en liefde, dat is wat je uitstraalt, als je tijdens een feestje een hoofdband in hippie stijl draagt.

Kleurrijke hippie hoofdband met bloemen

Met de klassieke bloemen haarband van de hippies creëer je snel een feestelijke outfit. Je kan kiezen uit sixties hoofdbanden met rozen, zonnebloemen of madeliefjes. Of ga voor een elegante Ibiza hoofdband met witte bloemen. Al deze hoofdbanden zijn ideaal om je flower power kleding in stijl af te maken. Door te kiezen voor een voordelig accessoires setje, bestaande uit een hoofdband met bloemetjes, een roze bril en peace-oorbellen, ben je in één keer klaar voor een feestje.

Andere haarbanden in hippie stijl

De hoofdband van een hippie kan diverse kenmerken hebben. Zo zijn er grappige haarbanden met bloemen en een vlechtje. Ook gevlochten hoofdbanden en modellen met tropische bloemen, kralen en veren passen perfect bij de natuurlijke uitstraling van hippies. Voor dames en heren is ook een zwarte hoofdband met peace-opdruk een leuk accessoire voor een party. Er zijn ten slotte mooi versierde hoofdbanden die doen denken aan de haardecoraties van de indianen en die perfect staan bij je hippie jurk.

Je verkleden als hippie

Bekijk onze hippie kleding voor heren, dames en kinderen en ontdek de leukste items met opvallende bloemenprints en mooie paisleymotieven. Ook suède details en gilets geven je een originele hippie-uitstraling. Combineer een bloemetjesshirt uit de categorie hippie kleding voor dames met een wijd uitlopende spijkerbroek of zoek een lange hippie jurk uit, die je draagt met leren klompen. Ook een kort jurkje met trompetmouwen of een poncho staan erg leuk.

Flower power haarband kopen op Carnavalskleding.nl

Heb je een mooie flower power hoofdband gevonden waarmee je kan stralen tijdens carnaval of een jaren 60-themafeest? Bestel je haarband of hippie bril vandaag nog, dan heb je het gewenste artikel vaak de volgende dag al in huis. Mocht je nog vragen hebben over onze kleding of accessoires, stuur dan een berichtje aan de klantenservice of bel ons op. Veel hippies uit de jaren 60 en 70 verlieten de burgermaatschappij en gingen zelfvoorzienend leven. Dat is voor jou allemaal niet nodig, jij bent al helemaal happy met een gezellig feestje en een hippie haarband!