• Large assortment: 1,500+ suites

  Large assortment: 1,500+ suites

 • Ordered before 20:00, delivered tomorrow

  Ordered before 20:00, delivered tomorrow

 • Free shipping on orders from € 49.95

  Free shipping on orders from € 49.95

 • Extra discount if you order as a group

  Extra discount if you order as a group

Hippie accessoires

Filter on
Items 1 - 54 of 100
 • 1
 • 2
Items 1 - 54 of 100
 • 1
 • 2

Hippie accessoires

Leuke hippie accessoires kopen? Ontdek haarbanden, tassen, kettingen en andere sieraden. Of een leuke hoofdband, die je gemakkelijk in je haar doet. Met bloemetjes en in allerlei felle kleuren, zodat je jouw outfit daarmee helemaal compleet kunt maken. Je hebt online de keuze uit allerlei hippie accessoires. Gemakkelijk te bestellen en leuk bij de rest van je hippie kostuum of outfit die je zelf samenstelt. Bekijk de zonnebrillen in roze en in rood, net als een bloemenhaardband of een peace ketting om pure vrede en liefde uit te kunnen stralen.

Hippie haarband

Een hippie haarband is een goed voorbeeld van de verschillende leuke accessoires. Bekijk de pruiken en de sieraden, of de juwelen die je op een goedkope manier kunt dragen. Zeer geschikt voor carnaval en voor andere feestjes, waarbij jij je op een heel foute manier mag verkleden. Ontdek de hoeden en hoofddeksels of de banden voor op je hoofd, waarmee je ook een pruik tot in de puntjes kunt perfectioneren. De hippie accessoires combineer je eenvoudig met de andere hippie kleding uit de jaren '60. Ontdek de leuke jurken en bijvoorbeeld de blouses of de broeken, in de kenmerkende stijl uit die tijd.

Hippie tas kopen

De hippie accessoires zijn er voor dames en voor heren, net als voor jongens en voor meisjes. Ontdek de accessoires, de kleding en opblaasbare gitaren. Leuke keuzes om jouw outfit compleet te maken. Gebruik een hippie tas, een haarband van bloemen of een van de andere items. Bekijk ook de vele andere accessoires die wij aanbieden. De meeste accessoires voor een hippie hebben we voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Bestel je voor 20:00u? Dan zorgen we vandaag nog voor de verzending naar jouw adres.